pondělí 25. července 2016

Kredit regály

Kredit regály

KREDIT : vybavení skladů a archivů. Vyberte si z naší nabídky skladovacího a archivačního zařízení a vybavení pro vnitřní logistiku. Navrhneme techniku přesně na míru Vašim skladovacím prostorám, s přihlédnutím k úspoře prostoru i energie.


U nově budovaných skladů snížíme potřebu prostoru na polovinu a vy. Nezáleží na tom, jak velkou máte skladovací halu, naše společnost vám dodá regály , které dokonale zapadnou do každého prostoru. Regály najdou své místo jednak v průmyslovém. Přednosti regálů Kredit Úspora prostoru = úspora investic. S pojízdnými regály Kredit zdvojnásobíte kapacitu Vašich skladovacích prostor a tím ušetříte za investice do výstavby, rozšiřování či modernizace.


Díky systému osvětlení pouze otevřené uličky pojízdného regálu ušetříte provozní náklady. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.


Pojízdné paletové regály. Pohybují se po kolejnicích vsazených do podlahy. Pohyb zajišťuje soustava elektropohonů, stav zařízení a bezpečnost obsluhy kontroluje řídící systém. Jsou určeny pro ruční obsluhu přímým přístupem obsluhujícího personálu, nejsou určeny pro strojní zakládání nebo odebírání uložených jednotek. If you continue to use thi.


Prezentace firmy , portfolio výrobků, regálů, pojízdných regálů a skladové techniky. Policové regály s vysokou nosnosťou a jednoduchou montážou ocení každá dielňa či menší sklad. This is a free and comprehensive report about kredit. Konzolový regál s výsuvnými rameny TELEKANT je modulová stavebnice. Sestava regálu je navrhována podle velikosti a hmotnosti manipulačních jednotek, prostorových možností a charakteru.


Návrh a poradenstvo zdarma. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.


Vyrábame skladové pojazdné regály , policové regály , regály pre palety, konzolové regály. Výroba skladových plošín, medziposchodí a prístavieb do hál. Konzolové regály stacionárne či pojazdné sú určené predovšetkým na ukladanie pomocou manipulačných prostriedkov, ako sú vysokozdvižné vozíky a zvláštne zakladače.


Police a regály PLUS jsou flexibilním a spolehlivým pomocníkem do domácnosti, garáží i do skladů. Ke snadné montáži regálů nepotřebujete nářadí. Díky jednoduše spojovatelným policím si můžete vytvořit celý regálový systém.


Sloupové zakladače slouží k automatické dynamické manipulaci různých typů manipulačních jednotek ve statickém regálovém skladu. Zakladač se pohybuje po kolejnici v uličce mezi regály , zaskladňuje a vyskladňuje manipulační jednotky a manipuluje je mezi pozicemi uvnitř regálového systému nebo mimo sklad. Naše plastové regály se vyznačují vynikající odolností a moderním designem.


Jednoduchou instalaci bez použití nářadí zvládne opravdu každý. Svou popularitu si získaly i díky vysoké nosnosti. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Ucelenost v sedacím nábytku doplňuje velká skupina konferenčních a jednacích židlí a také různé typy sedacích souprav a křesel do kanceláří. Dalším prodejním sortimentem zboží firmy B-Credit s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения