středa 6. července 2016

Papírové krajky

Dekorativní jednorázové papírové prostírání - krajky v bílé barvě. Ideální zejména pro stolování jako prostírání nebo podložka pod dekorace. Velmi často se používá také jako podložka pod dorty a jiné cukrářské výrobky. Kulaté, hranaté a oválné. Součástí nabídky jsou papírové krajkové rozetky pod šálky a papírové lepenkové tácky pod dorty různých rozměrů.


Papírové krajky

Ahoj, dnes si vyrobíme krásnou dekoraci s 5ti letou Sárinkou, během 5ti minutek :) Andělíček je vytvořen z papírového podšálku. Originální, rychlý a jednoduc. Krásnou ukázku papírové krajky nám zaslala paní Dana.


Je to báječná ukázka toho, že v papírové krajce se dají vytvářet nejen přání ale i velké předměty v tomto případě dort, který vyrobila pro svoji maminku k narozeninám. Mamince paní Dany gratulujeme a přejeme všechno nejlepší a paní Daně děkujeme za zaslanou. Plastové obaly pro gastrovýrobu. Papírové krajky dekorativní. Pevné podložky pod dorty.


Papírové krajky

Jednorázové příbory a míchátka. Krabice na cukroví a pizzu. Děkujeme naší příznivkyni Lvici za zaslání fotografií její papírové krajky.


Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Dala si tu práci a vytvořila nádherné mřížkové vzory na obálce a záložce. Krásně doplněno embossovanou kočičkou.


Papírové krajky

Máme i vše na marcipán, fondán, čokoládu a další modelovací i potahovací hmoty. Zkuste si vytvořit jednoduchou vánoční dekoraci z papírové krajky. Astera G papírové obaly, tisk, vydavatelství - krabice-krabicky. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Pomohou vám k navození opravdu sváteční nálady a dokreslení vyjímečné atmosféry. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás papírové krajky kulaté za TOP ceny nebo papírové krajky kulaté pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Dortové krajky kulaté 24cm 10kusů – Skladem Cukrářské papírové krajky pod dorty Precizně propracované. V bílé barvě, kulaté krajky také zlaté nebo stříbrné, vhodné na slavnostní příležitosti. Sada papírových krajek - rozetek. Lze je tónovat i malovat, nedeformují se díky speciálnímu p. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte papírové krajky hranaté za nejnižší ceny a nebo papírové krajky hranaté pro pohodové oslavy, párty a další akce. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás papírové krajky kulaté za férové ceny, případně papírové krajky kulaté pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Pro snížení rizika přenosu viru je okamžitý zákaz hotovostních transakcí. Veškeré zásilky na dobírku je tak možné hradit pouze platební kartou.


Papírové krajky

Vše je v prvotřídní kvalitě - ozdobdort. Na jednu ozdobu budete potřebovat tři papírové kulaté krajky (upřímně ani nevím nač se opravdu používají – snad pod skleničky? :-)) a oboustrannou lepící pásku. Je to levná a velice efektivní pomůcka každé hospodyňky.


V nabídce jsou také zásobníky a papírové ubrousky do zásobníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения