pondělí 11. července 2016

Řezací stroje na textil

Popis: Fixa na textil , která z materiálu do hodin sama zmizí. Na druhém konci je zmizík, který fixu z materiálu okamžitě odstraní. Ideální k přesnému překreslování střihů a značek na látku.


Fialová a růžová fixa je mizící, modrou snadno vyzmizíkujete, nebo odstraníte při prvním praní. Vše o řezací technice na textil , fólie, plasty, gumu a jiné materiály Webová prezentace firmy ROBEXDK, kde je k vidění spousta technických řešení řezací techniky, stříháreských strojů, lisů a jiných zajímavých strojů.

OTVÁRAME viaceré predajne, v ktorých Vám vieme zabezpečiť servis výpočtovej a telekomunikačnej techniky, poskytnúť obvyklý sortiment tovarov a služieb, a tiež výdaj e-shopových objednávok, kompletné informácie nájdete tu: OTVORENÉ PREDAJNE. Ruční kotoučové řezací stroje na textil - ROBEX DK, s. Textil můžeme potisknout až šesti barvami. Máme zkušenosti s potiskem textilních přířezů pro oděvní výrobu. Přidám také zdarma samolepicích fólií a flex a flock materiály na potisk triček.


Vysoký výkon a výhodný poměr kvality a ceny. Naše společnost nabízí jako jediná v české a slovenské republice ucelený sortiment náhradních dílů pro domácí šicí stroje.

Najdete zde nejpoužívanější náhradní díly šicích strojů u kterých máme z vlastních zkušeností informace, že jsou poruchové, nebo se rychle opotřebují, nebo jsou náchylné na mechanické poškození. Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny. Kvalitní šicí stroje a potřeby na šití a tvorbu od předních českých, evropských a světových výrobců. Použití: Klipy jsou skvělou alternativou špendlíků všude tam, kde nesmí zůstat otvory po špendlení jako kůže, koženka, látky s membránou, nepromokavé textilie a podobně. V této části si Vám dovolujeme nabídnout výrobky v akci, výprodejové zboží, zboží ve slevě a také některé námi nově vyrobené stroje na zakázku.


Věříme, že s námi budete plně spokojeni! Galanterie je souhrnné označení pro různé drobné ozdobné výrobky. V dnešní době pojem galanterie často zahrnuje i různé drobné pomůcky a doplňky pro odívání, šití, pletení, žehlední, drobné opravy textilií a další domácí práce. Pásový řezací stroj na textil apod. Kotoučová řezačka s přímým pohonem (direct drive) se zabudovaným servomotorem v hlavě stroje.


Mezi naše klíčové produkty patří pásová bruska na sklo , diamantová oboustranná vrtačka na sklo , pětimotorová diamantová bruska na sklo , hydraulický řezací stůl na sklo a zakladače na sklo , všechny s bohatým doplňkovým příslušenstvím. Ať už hledáte šicí stroj pro začátečníky nebo šijete nějaký ten pátek, tento typ stroje splní vaše požadavky. Na stroji ušijete hezké závěsy, povlečení, polštářky i originální trička, mikiny nebo kalhoty pro sebe i své nejmenší. Vsaďte na oblíbené značky šicích strojů Brother, Janome nebo Pfaff.


Svorky na textil 10xmix jsou používané pro spojení látky namísto špendlíků.

Používají se u látek, kde by byly propichy špendlíků viditelné, u pružných materiálů, výborná pomůcka také při šití patchworku, manipulace je jednodušší a hlavně nehrozí poranění špendlíkem a zlomení jehly o špendlík - svorku totiž nepřehlédnete :-). TVB 7Výkonový motor KW Doba řezání Sec. V našom kamennom obchode vo Zvolene nájdete okrem iného aj kvalitný metrový textil z dovozu za primerané ceny, napríklad: spoločenské látky ako satén, mušelín, organza, krajka, žakard.


Nakupte či prodejte použité řezací stroje pro textilní průmysl a oslovte tisíce profesionálů z oboru. Využijte naší výhodné nabídky služeb a ulehčete si celý obchod. Dodáváme veškerý potřebný sortiment - poloautomatické dávkovače CRYSTALMAXX, míchadla MIXXER, pryskyřice a kompletní spotřební materiál pro snadnou výrobu. Touto technologií je možno vyrábět také logoprinty pro následnou aplikaci na textil pomocí transferového lisu.


Pryskyřice dodáváme ve variantách FLEXI a HARD. K dostání je i křída v tužce na malování na látku, nezbytné špendlíky, krejčovský metr, mizicí fixy na textil , které jsou velmi praktické, jehly na ruční šití, jehelníček a dašlí sortiment galanterie. Kotoučové řezačky na textil S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Honggang - profesionální automatické full-automatické řezací stroje výrobci s více než let zkušeností. Přinášíme zde velký výběr plně automatických řezacích strojů na prodej za konkurenceschopnou cenu.


Stroje mají široký teplotní rozsah, což způsobuje, že jejich schopnost aplikovat danej tisk na povrch materiálu je skutečně různorodá. Výhodou termotransferovího lisu je, že dokáže aplikovat dané struktury i na materiály s hrubším, případně členitějším povrchem. Průmyslové šicí stroje Garudan, vyšívací stroje SWF, žehlící technika.


Ucelenou řadu vyšívacích strojů SWF. Blisterovací stroje pracují na principu přivaření fólie nebo papíru k blisteru, který může být strojem předem vytvarován. Aplikátory etiket aplikují etikety na výrobky, obal, krabice nebo palety včetně dotisku informací.


Nabízíme i samostatný dotisk informací např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения