pátek 15. července 2016

Restaurace savoy brno

A refined restaurant, reminiscent of the First Czechoslovak Republic, with its own confectionary. We prepare classic Czech and French dishes and genuine cakes after the fashion of old Vienna cafés. Restaurace a pizzerie Savoy in the Brně is looking forward to your visit.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Restauraci Savoy jsme navštívil poprvé a byl jsme velmi překvapen milým personálem a krásným prostředím restaurace. Ochutnali jsme domácí malinovou limonádu a jahodový pohár.

Jedinou vadou na kráse byly nahnilé maliny v limonádě, kdyby byla jen jedna, stane se, ale tři. Navštivte jednu z nejprestižnějších kaváren v centru Brna a využijte šálek kávy k plodnému rozhovoru s kamarádkou či se svým blízkým. Savoy Brno - město Menu - podívej se na nabídku podniku Savoy Brno střed na Zomatu pro rozvoz nebo jídlo s sebou.


Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku Savoy. Pokud však nemáte možnost restauraci navštívit osobně, můžete si rozvoz jídla objednat až k vám domů. Noblesní restaurace s prvorepublikovou atmosférou a vlastní cukrárnou.


Vaříme klasická česká i francouzská jídla a děláme poctivé dorty po vzoru starých vídeňských kaváren. Pokud hledáte skvělé jídlo, kvalitně připravenou kávu, poctivé zákusky nebo domácí limonády, přijdete si zde na své.

Kavárna a restaurace SAVOY – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. V nabídce najdete klasické obědové menu, česká jídla, ale také kvalitní pizzu z nejtradičnějších italských surovin.


Pizza rozvoz Brno , rozvoz pizzy a jídel zdarma. Best Dining in Brno , South Moravian Region: See 22Tripadvisor traveler reviews of 1Brno restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Brno Tourism Brno Hotels Brno Bed and Breakfast Brno Vacation Rentals Brno Vacation Pack. Pouze ověřená hodnocení. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využ.


Nechte se okouzlit úchvatnou atmosférou v unikátních prostorách. Atriová restaurace s otevíratelnou střechou nebo exkluzivní knihovna s krbem. Nekonvenční lahodná jídla v samém srdci nádherné budovy hotelu Savoy z počátku 20. Každý týden menu šéfkuchaře a ty nejlepší snídaně v Praze!


Další brněnský podnik s velkou historií končí. V prosinci zavře legendární kavárna Savoy na Jakubském náměstí a nahradí ji veganská restaurace. Další tradiční místa v centru obsazují zejména exotické kuchyně. Bystrc, zastávka Mendlovo náměstí - z Výstaviště jednu zastávku tramvají č. Hlavní nádraží - z České.


Denní menu, recenze, jídelní lístek, kontakt, fotky, akční nabídky a slevy restaurace Kavárna SAVOY - Coffee Savoy na Jakubském náměstí navazuje na tradici prvorepublikových kaváren.

Ve večerních hodinách se kavárna mění na tančírnu s výukou. Savoy je kavárna a restaurace navazující na slavnou tradici z časů První republiky, kdy patřila mezi nejvyhlášenější podniky svého druhu. Nyní svým hostům nabízí nejen klidný útulek kavárny, ale také jedinečný gurmánský požitek z. Více zjistíte na portále České hospůdky. Neváhejte a přijďte okusit dokonalé spojení tance, příjemného posezení, výtečné kávy i nabídky jídel restaurace Savoy.


Aby toho nebylo málo, prostory mohou sloužit i pro firemní večírky, školení, svatbu nebo narozeninovou oslavu. Kúzlo druhého najväčšieho mesta Českej republiky Brna nemusí byť ihneď badateľné. Strávte však niekoľko dní v tomto moravskom meste a samotné Brno , ako aj jeho okolie, vás uchvátia. Je to možnosť oboznámiť sa so životom Čechov bez toho, aby ste sa brodili masami turistov v Prahe. Secesné, empírové a neoklasicistické.


Vážení hosté, vítejte v naší restauraci, která je postavena na základech domácí kuchyně připravované z kvalitních regionálních surovin. K nevšednímu zážitku přispěje originálně vybavený interiér restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения