úterý 26. července 2016

Florianova huť

Naše sklárna vyrábí kvalitní české sklo klasickou technologií Ryté sklo Naše sklárna provádí mechanické zdobení českého ručního skla na povrchu výrobků různými typy motivů: rostlinné, loga, lovecké, figurální, hudební, heraldické, nazývané rytí skla. Ve sklárně můžete zboží objednat,. Sklo, popis sortimentu českého skla SKLENICE. Historické sklenice - lesní sklo znáte také jako gotické sklo zdobené různými nálepy a ozdobami ze skla.


Florianova huť

Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží. Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. Pokud tedy máte zájem o odběr většího množství skla nebo výrobu na zakázku, tak jste zde správně. E-shop objednávky - poštovné ZDARMA Ačkoliv máme prodejnu v Praze jako výdejnu e-shop, budeme se chovat zodpovědně a prodejnu na určenou dobu uzavřeme. It continued in the traditional production of glass, which was produced on the border of the Giant Mountains and the Jizera Mountains in the middle of the 14th century.


A zapojili rodinu: „Náš syn Lukáš je sklář, manželova maminka pomáhá tam, kde je potřeba, a můj bratr pracuje jako cínař a pasíř,“ vyjmenovává Petrova manželka Hanka. Po dvou letech budování a příprav byla zahájena výroba ručně foukaného skla, kdy jsme se specializovali především na kvalitu taveného skla a obnovení starých technik výroby. Rádi bychom touto cestou představili naše produkty,které sloužily z počátku,jen jako surovina pro další dekorování,ale na prosby zákazníků,jsme po dvou letech již prodávali sklo,malované,irisované,ryté,pískované,sklo s obtisky i opticky zdobené.


Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21. Prodej dočasně uzavřen. Sortiment skla, kombinace sklo cín, malované, ryté, broušené a pískované sklo, zakázková výroba, suvenýry, reklamní předměty, olejové lampy a skleněné polotovary.


Sklárna se soustředí na ruční výrobu vycházející ze sklářské tradice u nás. Původními technikami vytváří repliky z 19. S myšlenkou otevřít obchod s ručními výrobky skla všeho druhu si pohráváme téměř rok. Přestaly nás bavit strojové kousky, ruční výroba džbánů, půllitrů, váz, mís, skleniček na víno, těžítek, aroma lamp, petrolejových lamp, pohárů, zvířátek a plno dalšího, cokoliv si se sklem spojíte, nás oslovovala čím dál silněji. U nás na prodejně najdete ojedinělé kousky, které se nebudou již nikdy opakovat, ale i zboží, které budeme mít pro vás vždy – džbány, půllitry, těžítka, petrolejové lampy, zvířátka, plotové ozdoby, šperky, sklenice na víno, soupravy, dárky, vázy, mísy …. Lípy – Naplánovat trasu.


Hodnocení (55) Sociální sítě. OTEVÍRACÍ DOBA – od 14. Sklářské řemeslo – ruční práce.


Tradice, krása, křehkost, šikovnost, ale hlavně pot a. Floriánova huť – Častolovice. Sklenice s barevnou nohou - výroba. Stará a nová pec - a jedeme dál.


Petrolejky zdobí stejně vkusně krbové římsy vil novodobých milionářů jako pergoly či jiné kouty k. Pečeť Garantovaný člen profesního spolku jsou pravidelně aktualizované a ověřené informace v profilu společnosti katalogu MistřiŘemesel. Obchod hodnotilo lidí. Lidé nejčastěji hodnotí cenu zboží, rychlost dodání, spolehlivost, komunikaci a zda bylo zboží doručeno v pořádku.


Ručně foukanáozdoba na zahradu ve tvaru koule. Sklárna vyrábí kvalitní české sklo klasickou technologií. Vyrábíme a dodáváme veškerý sortiment skla. Nabízíme kombinaci sklo cín, malované, ryté, broušené a pískované sklo. The Czech Art of Glass.


Ušetrite vhodným výberom dodávateľa. Nájdite si z pohodlia domova alebo kancelárie správneho dodávateľa produktov, materiálu, služieb, ktoré potrebujete. Ozdoba zahradní neboli plotová ozdoba je dekorace do zahrady spestří a rozveselí celou zahradu.


Skoro každá babička mívala tyto ozdoby vyrábí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения