úterý 12. července 2016

Zátkovačka ruční

Zátkovačka ruční

Velká páková zátkovačka pivních a sirupových lahví. Profesionílní ruční páková zátkovačka je určená především pro menší a rodinné pivovary k přesnému a rychlému zátkování pivních nebo sirupových lahví se zátkou o průměru 26mm. Zátkovačka je vyrobena ze.


Krátká ukázka práce s ruční zátkovačkou na lahve. Popis produktu: Jednoduchá zátkovačka na korkové zátky standartních rozměrů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem. Ruční zátkovačka lahví na korkové zátky, páková, dvouramenná. Jednoduché použití pro vinaře s malou produkcí lahovových vín.


Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů, vhodná pro rychlé uzavření lahví korunkovým uzávěrem. Korunkové zátky bílé - 100ks. Víčkovačka ( zátkovačka ) je zařízení pro indukční svařování (víčkování) uzávěrů velkých i malých lahví se šroubovacím uzávěrem s nastavitelnou dobou indukčního ohřevu. S oučástí zátkovače jsou dvě vyměnitelné hlavy Da D29. Do diskuze (diskutující) se naposledy zapojil uživatel jrmnfrd a poslední změna proběhla 18.


Prohlížíte příspěvky - ze (celkem z 2) Autor Příspěvky 18. Ruční dvoupáková zátkovačka korunkových uzávěrů. Rôzne druhy zátkovačiek, uzatváračiek na všetko na čo sú len treba. Predaj vinárskych potrieb online.


Zátkovačka ruční

Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Princip je stejný jako u zátkovaček na standardní korky. Rozdíl je pouze v průměru zátkovaného korku (max. O 3mm).


Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Obchod: Obchod Svět-piva.


Zátkovačka ruční

Součástí zátkovače jsou dvě vyměnitelné hlavy Da D29. Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO – páková stojanová zátkovačka lahví na. Poloautomatická zátkovačka je také samostatně stojící zařízení ,avšak nelze vřadit do kolny.


Uzávěry jsou s vyjímkou korku na lahev nasazovány obsluhujícím ručně. Tyto zátkovačky jsou pouze na korek a korunkové uzávěry. Prodám poloautomatickou zátkovačku na 380v a dále táke ruční zátkovačku Rapi vše ve velmi dobrém stavu.


Skladem Přidat k porovnání. Myčka na jeden KEG sud. Jednoduchá cenově dostupná myčka, používající k sanitaci horký roztok louhu a oplach z vodovodního řádu. Po dohodě lze k myčce připojit další čerpadlo pro čerpání vody z netlakového zásobníku (např. přebytková voda z chlazení mladiny), nebo malou nádobu na zachycení závěrečné výplachové vody.


Ruční stojanové zátkovací zařízení určené k rychlému uzavírání sektových, pivních korunkových uzávěrů o průměru a 29mm. Velkou výhodou je rychlé přizpůsobení výšce láhve a vyměnitelný nástavec na korunkové uzávěry o průměru nebo mm. U provedení Colt Strong je přítlačný píst vyrobený z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения