čtvrtek 14. července 2016

Penzion žralok recenze

V nabídce jsou pěkné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím, LCD televizí a WiFi připojením. Krásna príroda okolo, možnosť na bicyklovanie a kopu. Penzion Žralok Doporučuje recenzentů. Ubytování na Jižní Moravě v Moravském krasu.


Nabízíme Vám ubytování v malé obci Šošůvka, v nádherném kraji chráněné oblasti Moravského krasu, do kterého láká tisíce turistů především propast Macocha, vápencové jeskyně a unikátní plavba po podzemní říčce Punkvě. Zatím bez hodnocení Garantujeme kvalitu! Nabídky od tohoto partnera jsou vyprodané. Každý pokoj má vlastní nadstandardní koupelnu se sprchovým koutem a WC.


Samozřejmostí je také prostor pro ukládání osobních věcí (skříně, poličky, vešáky), dále LCD TV (uhlopříčka cm) s více jak televizními a rozhlasovými stanicemi. Připraveno je celkem šest krásných pokojů, které jsou originálně a komfortně vybaveny. Součástí penzionu je restaurace, kde vám připraví výtečný steak z argentinské hovězí svíčkové a další delikatesy. Kemp Žralok nabízí ubytování nejen individuálním turistům, ale i organizacím a spolkům při pořádání různých soutěží a akcí. Možnosti ubytování v autokempu Žralok Plumlov jsou jednak ve vlastních stanech, karavanech či obytných vozech, ale můžete také využít lůžka v chatkách.


Přímo v areálu autokempu jsou. Pekný penzión s veľmi ochotným personálom, v pokojnej časti Moravského krasu. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Používáme WordPress (v češtině).


Výborně zde vaří, pochutnáte si zde na tradiční české kuchyni, kterou pro vás připraví zdejší skvělý kuchař. Zkušenosti ostatních návštěvníků vás jistě utvrdí, že jste si vybali správné ubytování. Camping Žralok Plumlov najdete u břehu poklidného Podhradského rybníka na úpatí malebné Drahanské vrchoviny. Právě výhodná poloha kempu v zalesněné přírodě mimo obec s možností koupání sem láká řadu českých i zahraničních turistů, z nichž se sem mnozí rádi každoročně navrací. Jaká vás zaujala nejvíce?


Prohlédněte si kvalitní fotografie ubytovacího zařízení včetně jeho vnitřního vybavení. Recenze : Petr je my smutno když čtu samou chválu na váš kemp a nevím kde ty lidičkové spinkaly jestli v chatce,stanu či karanu proto vás prosím upřesněte chtěl bych vás navštívit s obytkou děkuji Petr. Autokemp Žralok se nachází přímo pod Plumlovským zámkem, který je dominantou města (km od Prostějova). Okolní lesy a hladina Podhradského rybníka v sousedství kempu vytváří příjemnou atmosfétu k trávení spokojené dovolené.


Zařízení je v provozu pouze v letní sezóně. Za pozornost stojí návštěva zámku Plumlov. Sice máme nyní už křížků, ale už jsme něco procestovali, takže můžeme srovnávat.


Poznámka: v posledních pár letech bychom ani zadarmo nejeli do Egypta, Tunisu, Turecka. Zbojnický špíz (8koruny) přijde jistě k chuti po dlouhé cestě, ještě lákavěji vypadá vepřová panenka s chřestem (1korun). Za produkt typicky české tradiční kuchyně se po několika pivech může jevit i pečený žralok na másle (11koruny).


Zatímco naše spolucestující paní Eva po chutném a sytém obědě. Restaurant a penzion Zelená Žába se nachází v centru Pardubic, nedaleko hlavní Třídy Míru. Přečtě ze si hodnocení a recenze našich hostů na Hotel Bečva, Rožnov pod Radhoštěm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения