čtvrtek 21. července 2016

Povlečení

Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Náš sortiment obsahuje jak povlečení klasických rozměrů, prodloužených rozměrů tak i francouzských rozměrů. Nabízíme také velký výběr povlečení pro děti.


V našem eshopu najdete širokou nabídku ložního povlečení za skvělé ceny. Vybrat si můžete ze široké škály povlečení nejrůznějších dezénů, barev a materiálů. Povlečení Červené kapradí 140x220. Přikrývka i polštář - z jedné stany zelené pruhy, z druhé květy. Designové povlečení skvělé kvality.


Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte si levné povlečení z krepu, bavlny nebo saténu. Levné ložní povlečení s unikátními vzory vám zajistí královský spánek. Vybírejte levné povlečení na jednolůžko, dvojlůžko i povlečení pro děti s kouzelnými. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte.


Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory. Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení. Exkluzivně nabízíme výrobky české značky Bonatex, ale i zboží dalších značek. Matějovský Ložní povlečení (r) Internetový obchod výrobce ložního povlečení , ložního prádla, dětského povlečení , prostěradel a dalších ložních doplňků, licencovaných (Krtek a další) i klasických v bavlně, krepu, saténu nebo flanelu.


Díky našim specialistům jsme schopni ušít prostěradlo i povlečení na míru, dle rozměrů a atypických dispozic postelí našich zákazníků. V naší nabídce dále naleznete vše, co potřebujete pro Váš byt. Disponujeme vlastními sklady o rozloze cca 1. Veškeré naše povlečení a produkty navrhujeme sami, díky našim designérům v Rakousku, Slovinsku, Italii a ČR.


Povlečení

Máte problémy se spánkem? Veškeré zboží je přísně kontrolované a vybírané s láskou, aby nejvíce splňovalo vaše požadavky. Na našem e-shopu najdete ložní povlečení různých materiálů, barev i velikostí a prostěradla, která k němu dokonale ladí. Naleznete tu povlečení z bavlny, polybavlny, mikrovlákna, mikroplyše, krepové a flanelové. Pokud si s rozměry nevíte rady, vypracovali jsme pro Vás průvodce výběrem povlečení.


Zde se dozvíte informace k rozměrům povlečení , ale také na co se při výběru ložního povlečení dále zaměřit. Karoline (Staňková) Ložní povlečení bavlna Karoline zámecké hnědé rozměry: povlak 70x90cm. Dopřejte si kvalitní spánek v kvalitním povlečení. Na materiálech záleží, stejně tak jako na pravidelné péči. Nahlédněte s námi do tajů povlečení a zjistěte o něm vše, co zjistit lze!


Povlečení

Vykouzlete z vaší ložnice oázu pomocí pestrobarevného povlečení , pohodlných prostěradel a dalších ozdobných polštářků a přehozů. Vyberte si ze široké škály barev a stylů, které osvěží vaši postel a přispějí ke kvalitnímu spánku. Všechna povlečení jsou rozdělena do kvalitativních kategorií BASIC, PLUS a GOLD. Vyberte si z pestré palety vzorů a barev Kromě klasických a moderních vzorů máme i širokou nabídku povlečení pro děti.


A nakonec nezapomínáme ani ty nejmenší. Pro ty tu máme speciální kategorii dětského povlečení , kde najdete vhodné ložní prádlo pro holčičky i chlapce. S výběrem našeho povlečení nemůžete šlápnout vedle! Dbáme především na kvalitu a komfort.


Povlečení

Sledujeme nejnovější trendy, které pak prostřednictvím povlečení přenášíme do vaší ložnice. Ať už dáváte přednost modernímu designu, nebo jste spíš na klasiku, sáhněte hlavně po kvalitním ložním prádle, déle vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения