pondělí 25. července 2016

Hutira ccw

Hutira ccw

They use more than years of research, development and improvement. Technology is based on hydraulic pulse clarifier with a segmented stirrer. Purpose and use Sludge blanket clarifiers represent such processing devices, which combine destabilization, coagulation, aggregation and separation of suspended substances in one process, along with the thickening and removal of sludge. The water container treatment unit is designed for 2-stage treatment of surface and ground water.


Water Treatment Container Units CCW KU. The use and application of these treatment units are designed for: – Treatment of surface water by clarificati. In this context, the HUTIRA VISION was approached by the Irish Embassy in Prague with a special request and invitation. WATER TREATMENT PLANTS HUTIRA CCW. Největší dodavatel regulační techniky pro plynárenství a vodní průmysl v České republice.


Nabízíme regulátory FISHER, TARTARINI, bezpečnostní rychlouzávěry, pojistné ventily a regulační stanice. The CCW system is based on the completely unique technology of the company Hutira. The water is purified in a few sequential steps, applying the processes of chemical precipitation, neutralisation,. Price of water from the Hutira CCW unit.


Revitalization of the water source and drinking water treatment plant. Kontejner s unikátní technologií HUTIRA CCW - HUTIRA Crystal Clear Water, může dodávat čistou pitnou vodu velmi rychle a levně, kamkoliv je potřeba. Tedy kdekoliv na celém světě. Czech Republic, Slovakia and more than foreign countries. Prostřední část videa znázorňuje technoligii, kterou je v případě HUTIRA CCW realizován proces čištění vody a také jeho hlavní výhody (kontejnerové řešení, které umožňuje vysokou mobilitu).


Poslední část videa znázorňuje, v případě aplikace technologií na znečištěné vodní zdroje bude planeta disponovat. Frantisek Svoboda CSc use more than years of research, development and improvement. Dlouho očekávanou novinku, Kontejnerovou úpravnu vody HUTIRA CCW KU- si přijelo prohlédnout na 1hostů a zástupců partnerských společností z celé Evropy, Afriky i Asie. Všechny přítomné hosty přivítal a činnost společnosti představil jednatel společnosti, pan Ivo Hutira.


Hutira ccw

Pak již se dostal ke slovu také duchovní otec. Nosným pilierom spoločnosti sú dodávky zariadení pre reguláciu tlaku, filtráciu a meranie spotreby zemného plynu (domové regulačné zostavy, regulačné zostavy). Czech company with more than years history, which provides a broad-spectrum of production and supply solutions for the energy, gas industry and water treatment.


Czech company, which provides a broad-spectrum of production and supply solutions for the energy and gas industry. Headquarters, management, technical offices, production and storage facilities are located in Brno-Popůvky. A proč byl pro její název použit anglický název HUTIRA CCW (Crystal Clear Water)?


Hutira ccw

Především proto, že tento systém cílí nejen na české zákazníky, ale mohl by se stát i celosvětovým hitem. Výborným příkladem jeho využití je např. Tu nabízí již dva roky. Nový typ úpravny je menší, mobilnější a specifický především z pohledu velikosti. HUTIRA BRNO prezentuje nejmenší úpravnu vody řady CCW 07.


Zabývá se dodávkou a výrobou zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiku. Provádí také revize a zkoušky plynových zařízení. V oblasti vodárenství nabízí malé vodoměrné šachty a úpravny vody HUTIRA CCW.


Technologie Hutira CCW přitom dokáže vodu upravit již s náklady kolem korun za metr krychlový. Navíc dává tuzemským obcím perspektivu, že dokážou upravit i povrchovou vodu, tedy vodu, která by jinak z Česka odtekla. A nepotřebují nutně upravovat podzemní vodu, která se v dnešní době stává „národním bohatstvím“.


Vitajte na stránkach HUTIRA Slovakia, s. Neodmysliteľnou súčasťou firmy HUTIRA Slovakia je aj ponuka malých a veľkých vodomerných šácht, revíznych. Společnost GAS- HUTIRA SKUTEČ s. Dálkový odečet spotřeby vody na vodoměru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения