čtvrtek 28. července 2016

Skládání ubrousků na příbory

Výborná hostina není jen chutné jídlo a pití, ale také celková úprava stolu. Ne nadarmo se přeci říká, že jíme hlavně očima. Překvapte hosty elegantní tabulí a oblečte své příbory do profesionálních kapes z ubrousků. Stačí jen pár šikovných skladů a proměníte obyčejné ubrousky v dekorativní prostírání. Tak toto skládání vyžaduje výjimečnou příležitost, obzvlášť slušet to bude ubrouskům na Štědrovečerní, svatební nebo jinak slavnostní tabuli.


Skládání ubrousků na příbory

Skládání ubrousků - Snadno a rychle. Přinášíme Vám podrobné fotonávody jak skládat ubrousky a prostírat. Další návody budeme průběžně aktualizovat a doplňovat. Technika skládání ubrousků č. Sváteční kapsa na příbory , Prostůl.


I když ubrousky máme nejraději ledabyle položené vedle talíře a nanejvýš ozdobené jednoduchým kroužkem, jsou situace, které si o nějakou slavnostnější techniku říkají. Překládaná kapsa na příbory , Prostůl. Pokud chystáte rodinou oslavu a nebo si jen chcete připravit příjemnou rodinou večeři, tak se vám budou hodit tyhle kreativní způsoby na skládání ubrousků. Je úžasné jak lidská kreativita dokáže vytvořit věci, které člověku vyrazí dech.


Skládání ubrousků na příbory

Vaši hosté budou velmi mile překvapení. Nechte se inspirovat kreativními způsoby skládání ubrousků. Zde vydíte různých stylů skládání látkových ubrousků.


This feature is not available right now. Please try again later. Klasické papírové ubrousky pro všechny příležitosti. Ubrousky všech běžně používaných rozměrů. Barové ubrousky pod nápoje, nebo deserty 25x25.


Skládání ubrousků na příbory

Jídelní ubrousky 30x3 33x3 38xa 40x40. Vybírat můžete z více jak. Chcete dostávat pravidelně na e-mail nejnovější videa? Levou stranu ubrousku přiložíme k pravé a celý ubrousek otočíme o 90° skládání ubrousků návod na vějíř.


Levý horní díl přeložíme. Chcete-li svatební tabuli nějakým způsobem ozvláštnit, pak můžete ke skládání svatebních ubrousků pořídit také sponu či prsten na ubrousky. Díky tomu získají ubrousky zajímavý tvar. Vyzkoušet můžete dekorativní vějíř!


Vezměte ubrousek a složte jej jako harmoniku. Můžete dělat větší či menší záhyby, podle. Jak poskládat ubrousek na příbory. A právě do kouzla umění skladů ubrousků vás zasvětíme.


Proč to alespoň nezkusíte? Mnohdy skládání ubrousků vypadá na první pohled složitě, ale je to jen otázkou dobrého návodu a šikovných rukou. SKLÁDÁNÍ UBROUSKŮ PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST. Překrásně složený ubrousek dodá jakémukoli slavnostnímu stolu nádech exkluzivity. Tomuto skládání ubrousků říkám „střecha“, ale třeba vás napadne něco vtipnějšího.


Skládání ubrousků na příbory

Podívejte se na naše nová videa o jednoduchém skládání ubrousků. Podstatné je, že je to ultra jednoduché a na dvě minuty. Postačí vyladit jen pěkné barvy k sobě a vše podřídit podzimnímu stolování. Pravidelní návštěvníci mého blogu si možná ještě pamatují na mini kurzy skládání ubrousků , které jsem vloni i předloni ještě na starém Jedlíkovi nachystala.


A protože skládání ubrousků se nám všem, při chystání vánoční tabule, určitě hodí, tak jsem letos nachystala pokračování těchto kurzů :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения