středa 20. července 2016

Platové třídy 2016

Formálně platové třídy platové tabulky č. Zdravotničtí pracovníci na Ministerstvu obrany apod. Cílovou skupinou této platové tabulky jsou lékaři, zubaři, farmaceuti, ale také nelékařští zdravotničtí pracovníci „poskytující zdravotní služby ve zdravotnickém zařízení Ministerstva obrany, které není příspěvkovou organizací, v centru letecké záchranné. V platové tabulce lze na základě platové třídy a platové stupně zjistit na jaký základní plat by jste měli jako státní zaměstnanec nárok.


Níže naleznete platové tabulky platné od 1. V takovém případě patříte do platové třídy podle svojí profese a nejnáročnějších úkolů, vizte oficiální katalog všech povolání. Paralelně vám přísluší ještě určitý platový stupeň , podle dosaženého vzdělání a „započitatelné praxe“ (ačkoli v 1. až 5. platové třídě vám zaměstnavatel nemusí uznat ani jediný rok pracovních zkušeností). Vám mohli několik let strhnout kvůli tomu, že nemáte vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání. Oficiálně platové třídy platové tabulky číslo 3) Pedagogové Cílovou skupinou další platové tabulky jsou pedagogičtí pracovníci: především učitelé , ale rovněž vychovatelé , metodici pro vzdělávání, lektoři-instruktoři, někteří akademičtí pracovníci , pedagogové speciální a volného času, stejně jako jejich asistenti. Zaměstnavatel zařadí zaměstnance do platové třídy podle druhu práce sjednaného v pracovní smlouvě (vyplývajícího ze jmenování) a v jeho mezích na něm požadovaných nejnáročnějších prací, jejichž výkon na zaměstnanci požaduje (§ 1odst.


ZP). Aktuální požadavky na dosažené vzdělání pro platové třídy zaměstnanců ve veřejných službách a správě podle Nařízení vlády č. Významnou novinkou je zrušení dosavadní první stupnice platových tarifů. Tyto tabulky se nepoužívají pro státní zaměstnance ve služebním poměru, tedy např. Tam stačí jenom takzvané skupiny prací, podle kterých poznáme zaručenou (nejnižší přípustnou) mzdu pro zaměstnance s pracovní smlouvou. Přechodné ustanovení zavedeno nařízením vlády č. Jestliže byl zaměstnanec výjimečně zařazen do platové třídy , pro kterou nesplňuje potřebné vzdělání, na základě § odst.


Dobrý den Marie, odpověď na první otázku nevím. U té druhé to chápu, tak že pokud vám dvě hodiny odpadnou, tak není naplněn základní pedagogický úvazek a ty dvě hodiny suplování se nepočítají jako přespočetné a jsou placeny standardní sazbou. Přinášíme změny tarifů pro zaměstnance ve státním sektoru. Tarify, které navrhlo Ministerstvo práce a sociálních věcí jako novelu vládního nařízení č. S ohledem na popisovanou vykonávanou práci vám skutečně náleží platový tarif stanovený pro 10. Podle ustanovení § 1odst.


Pokud si z hrubé měsíční mzdy potřebujete vypočítat vaši čistou měsíční mzdu, využijte k tomu některou z internetových kalkulaček, jako je například tahle. Výpočet čisté mzdy nezáleží jen na daňové sazbě, ale také na slevách na děti a dalších faktorech. Pro účely postupu podle § odst. Do této praxe se započítávají i tzv. Má-li zaměstnanec písemně stanovenu pracovní náplň, je nutné ji v případě přeřazení do jiné platové třídy změnit.


Zařazení prací do platových tříd 1. Nás nenaštvaly ani tak ty peníze, ale ta sprosťárna, co všechno si dovolí, dodala s tím, že jedné ze zaměstnankyň byla dokonce nabídnuta k podpisu dohoda o tom, že se vzdává vyšší platové třídy , přestože vykonává agendu, při níž na ni má nárok. Platové tabulky a třídy od 1. Nejde přitom o maličkost. Jo, jo a pak jsou z toho lidi akorát zblblí a ptají se na platové třídy , ačkoliv se jich netýkají, že ? Vyšší soudní úředník do 12.


Vláda chce do státní služby přilákat nové odborníky. Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.


Počet termínů ve slovníku pracovního práva: 0. Jinak se na zařazení do konkrétní třídy podílí i charakter daného pracovního místa. Obecně platí, že první dvě třídy pojímají zaměstnance se základním vzděláním, dalších se středním, s vyšším odborným a zbytek s vysokoškolským vzděláním. U státních zaměstnanců na služebních místech zařazených do 12.


Občanskoprávní shrnutí 04. Rovné zacházení při zařazení zaměstnanců do platové třídy a platového stupně I.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения