pátek 29. července 2016

Mycí stroje na podlahy

Mycí stroje na podlahy

Při správném výběru mycího stroje je důležité znát typ mycího povrchu, velikost mycí plochy a řadu dalších detailů. Jsme připraveni osobně Vás předem navštívit a na místě doporučit vhodný model stroje. Na naše mycí stroje se můžete spolehnout – kombinují maximální životnost, nízké servisní náklady, jsou nenáročné na údržbu a navíc extrémně jednoduché na obsluhu. Nabízíme malé zařízení s chodící obsluhou i velké stroje se sedící obsluhou poháněné motorem – a samozřejmě vše mezi tím.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Podlahové mycí stroje značky Viper. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme.


Jejich pořizovací náklady nejsou zrovna nízké. Investice do nich ale výrazně. Malé podlahové mycí stroje , Nilfisk Centrum Praha. S podlahovými mycími stroji Kärcher s odsáváním budou vaše podlahy hygienicky čisté a dokonale lesklé. Zaručujeme vám blýskající se výkony.


Naši univerzální specialisté vyřídí čisticí úlohy všeho druhu obzvláště finančně a časově úsporně. Stroje mohou pracovat v obou směrech tj. Seřadit: Od nejlevnějšího Od nejdražšího A - Z Z - A. Zametací stroj HKM 8Cleancraft -. Nilfisk SC1E podlahový mycí stroj který může být používán při práci oběma směry vpřed i vza protože sací stěrky jsou umístěny před i za kartáčem.


Na naše mycí podlahové stroje se můžete spolehnout – mají maximální životnost, jsou nízkoúdržbové, mají nízké servisní náklady a extrémně snadno se používají. Nabízíme malé modely s chodicí obsluhou i velké stroje se sedící obsluhou poháněné motorem – a všechno mezi tím. OmniFlex AutoVac je automatizovaný mycí stroj na čištění tvrdých podlah, který je několikrát rychlejší než klasické vytírání mopem s jedním zásadním rozdílem, a to tím, že naprosto dokonale odstraňuje všechny nečistoty z povrchu podlahy místo toho, aby je jen šířil kolem sebe, jako to dělá mop. Otevřít článek: Vysavače pro profesionály.


K profesionálnímu úklidu je nutná i profesionální výbava. Zcela nový profesionální, malý, kompaktní, kabelový, podlahový mycí stroj s mechanickou trakcí, oddělenými nádržemi na čistou a špinavou vodu, promyšl. Nabízíme i mycí stroj iMx s ECO mode - snížení příkonu motoru bez dopadu na výkonnost stroje , optimální nastavení spotřeby mycího prostředku a hlučnosti. Na všechny tvrdé podlahy včetně dřevěných. Bohužel nevjede pod nábytek.


Autorizovaný prodej, servis a půjčovna sortimentu KÄRCHER. Ovládání těchto strojů je velmi jednoduché a zároveň pohodlné. Jedná se o velmi spolehlivé stroje s dlouhou životností a nenáročným servisem.


Stejně tak oceníte výborný poměr ceny a. Využijte tedy pro čištění naše vysoce výkonné podlahové myčky s funkcí odsávání. Na podlahové mycí a čisticí stroje amerických značek KaiVac a Tomcat se můžete 1 spolehnout. Vám podlahy samy uschnou? Mýdlové čističe výborně čistí parkety a plovoucí podlahy.


Kromě dřevěné podlahy také dobře vyčistí dřevěný nábytek, dveře a rámy. Na podlahy nabízíme vysokotlaké studenovodní i teplovodní stroje , průmyslové vysavače i zametací stroje. Mezi nejpoužívanější čistící stroje na podlahu patří v ysokotlaké čističe, které jsou vhodné pro čištění osobních i nákladních automobilů a také všech náročných provozů jako jsou autodílny, prostory v zemědělství, průmyslu i stavebnictví.


Mycí stroje pro vás máme na různé rozměry ploch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения