pondělí 18. července 2016

Vysoušeč vlhkosti zdiva

Domácí odvlhčovače vzduchu slouží ke snižování vzdušné vlhkosti v domácnostech se zvýšenou vlhkostí. Využít je lze při vysoušení zdiva po povodních a haváriích, během malování a rekonstrukcí, ale také pro regulaci vzdušné vlhkosti , vznikající během vaření, koupání nebo sušení prádla. Odvlhčovače vzduchu a vysoušeče zdiva vyřeší problémy s vlhkostí. Vyberte si z naší nabídky odvlhčovačů a vysoušečů určených pro domácí i průmyslové využití.


Lze jej také použít pro udržování požadované procentuální vlhkosti. Najde využití v obytných místnostech, skladech, sklepích, šatnách, archivech, čekárnách a podobně. Všech těchto problémů Vás můžeme zbavit díky naším mnohaletým zkušenostem ve vysoušení vlhkého zdiva. Cirkulací vzduchu přes přístroj se kontinuálně snižuje vlhkost v místnosti na požadované hodnoty relativní vlhkosti vzduchu. Pasivní odvlhčovače využívají absorpčních granulátů, které do sebe absorbují vzdušnou vlhkost a odvádějí ji jako zkondenzovanou vodu do záchytné vaničky.


Systém DRYOUT automaticky odvlhčuje zdivo až do tzv. Doba odvlhčení a vysušení zdiva trvá zpravidla kolem roku. V některých případech může být prodloužena do až maximálně let.


Zbavte svou nemovitost vody, nežádoucí vlhkosti , nebo škod a zápachu po požáru. Zkušení technici společnosti MIBAG se pustí do práce za vás. Společně najdeme řešení.


K pronájmu nabízíme: širokou paletu vysoušečů, ventilátory, příslušenství k vysoušení. Obvykle se také vyznačují výrazným vzduchovým výkonem, který významně urychluje proces vysoušení. Pomůžeme vám s odstraněním vlhkosti ve zdivu po záplavách či vodovodních haváriích. Odstranění vlhkosti ve sklepě a celkové odvlhčování sklepů provádíme také. Pokud máte ve vašem domě nebo bytě problém s nadměrnou vlhkostí zdiva a nevíte si rady, kontaktujte nás.


Z důvodu nařízené celostátní karantény, způsobené COVID-1 jsme dočasně pozastavili osobní odběry a návštěvy zákaznického oddělení. Pro vysoušení zdiva nebo betonových podlah a snižování vlhkosti v objektech slouží nejčastěji kondenzační odvlhčovače. Ty kontrolují relativní vlhkost vzduchu, která při průchodu zařízením kondenzuje. Následkem kontaktu vlhkého vzduchu s tímto chladným povrchem se sráží voda obsažená ve vzduchu.


Tento stavební vysoušeč je vhodný na rychlé a efektivní odvedení vlhkosti z místností do 3m³ s minimální teplotou °C. Proces sušení se zrychlí, pokud ho použijete v kombinaci s elektrickým topným tělesem. Topné těleso odpařuje vlhkost ve zdi a stavební vysoušeč odvádí odpařenou vlhkost ze vzduchu. Zamezují tvorbě plísní, množení roztočů a zajišťují dýchatelné prostředí bez přebytečné vlhkosti. A stejně tak, jako můžete vysoušeč využívat ve svém domově, ho využijete již při samotné stavbě.


I zde jsou technologické postupy, které vyžadují zaschnutí materiálů. Vysoušeč zdiva se hodí i na stavbách. Tak proč je tímto způsobem neurychlit? Kvalitní vysoušeče zdiva se vám budou hodit i při neočekávaných.


A pokud je takový sklep opravdu vlhký, je dokonce důležité zabránit vlhkosti pronikat výš. Jak se v domě projevuje vlhkost zdiva a jak se této vlhkosti zbavit? Vlhké zdivo je snad nejčastějším problémem starších staveb a nevyhýbá se dokonce ani současným novostavbám.


Máte vlhké zdi v domě sklepě či garáži? Měření vlhkosti – betonu, anhydritu, zdiva , sádrokartonu. Zapůjčím skutečně výkonný profesionální odvlhčovač a vysoušeč. Nejdřív hledáme příčinu.


Aby se sanace povedla, nejde určit původ vlhkosti od stolu. Přivezeme špičkovou techniku a přesně zjistíme příčinu problému i stav zdiva. Od jednoduchých prohlídek přes vlhkostní průzkum až po sofistikované diagnostiky, které probíhají i několik měsíců. Voda obsažená ve vzduchu kondenzuje při kontaktu vlhkosti s chladným povrchem odvlhčovače. Sanace vlhkého zdiva a odvlhčení objektů elektrofyzikálním systémem Hydropol.


Bez stavebních prací, v libovolné konstrukci včetně přízemí a sklepů, s trvalou zábranou vzlínání vlhkosti ve zdivu, bez nároku na přerušení provozu sanovaného objektu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения