úterý 12. července 2016

Hotel henrietta praha recenze

HOTEL HENRIETTA Recenze. Welcome to the Henrietta hotel ! The underground station that is just 200m away from the hotel assures a quick and easy access to the Prague city centre as well as to both trade fair grounds in Letnany and Holešovice. Hotel Henrietta Prague is situated in a quite residential area of Prague 8. Vítejte v hotelu Henrietta.

Kobylisy zajišťuje rychlý a pohodlný přesun do centra Prahy či k oběma pražským výstavištím v Holešovicích nebo Letňanech. Hotel nabízí svým hostům pohodlné ubytování i kvalitní služby. Chybí mi lednička na pokoji, není ani v nabídce takže to není problém jen nápad k vylepšení. Usměvavá paní uklízečka, která mi hned po tom, co se dozvěděla, že ještě nebudeme odjíždět nabídla čisté ručníky a povlečení. Ačkoli zvenku hotel působí docela dobře, interiéry pokojů jsou beznadějně zastaralé, v koupelně mého pokoje 2dokonce byly uhnilé obložky dveří odspodu.


Hotel by nutně potřeboval obměnu vybavení pokojů, které ačkoli asi není staré působí jako v domě u babičky před lety. Obsluha na recepci byla nepřetržitá a.

Henrietta Hotel offers boutique Hotel rooms in Covent Garden, Central London. Please only call if you are within hours of check-in so we can prioritise immediate bookings. Prague Tourism Prague Hotels Prague Bed and Breakfast Prague Vacation Rentals Prague Vacation Packages. For guests with a vehicle, parking is available.


Hotel v klidné lokalitě za rozumnou cenu, příjemný , ochotný a usměvavý personál. Vain hotelliin rekisteröityneet asiakkaat voivat oleskella hotellihuoneissa. Hotel poskytuje komfortní ubytování v přátelské atmosféře a další kvalitní hotelové služby.


Ubytovací kapacita hotelu zahrnuje útulně zařízené pokoje a jedno svatební apartmá. Při pobytu v Hotelu Henrietta mohou hosté. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. This modern hotel is in the vicinity of popular city attractions such as Hospital Na Bulovce, Prazska Trznice, DOX Centre for Contemporary Art.


Save big with Reservations. Book online or call now. Obchodní a Storno podmínky.

Orientační ceny ubytování a případných dalších služeb jsou uvedeny v prezentačních materiálech ubytovatele (internetové stránky, prospekty, apod.). Pro zákazníka je však závazná ta cena, která je uvedena v ubytovacím poukazu (dále jen voucher). Pro rozsah smluvně sjednaných služeb a. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in our reviews. Popular attractions OArena and Old Town Square are located nearby. Czech meals are served at the restaurant.


Cafe Rico at a 2metres distance offers delectable dishes. The property boasts an outdoor pool. Wireless internet is available in the entire hotel for free.


Private parking is possible on site at EUR per day. Peržiūrėkite nuotraukų biblioteką, skaitykite autentiškus svečių atsiliepimus, naudokitės programa „Garantuota kaina“ ir užsisakykite viešnagę jau dabar! O jei užsiprenumeruosite „ Hotels. Vaata fotogalerii loe ehtsaid külastajate arvustusi ja broneeri hinnagarantiiga.


Kui tellid meie e-posti, saad infot kõige salajasematest allahindlustest ja sooduspakkumistest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения