pátek 12. května 2017

Papírové ručníky tork

Papírové ručníky tork

Vám, že máte zájem o naše výrobky prodávané pod obchodní značkou TORK , papírové ručníky v kvalitách Premium, Advanced a Univerzal, zásobníky hygienických potřeb, toaletní papír, tekutá mýdla, ubrousky s potiskem a průmyslové role TORK Premium. Tork - papírové ručníky v roli se středovým odvíjením. Papírové ručníky v roli z recyklovaného materiálu pro zásobníky systému M2. Tork Alcohol gelový dezinfekční prostředek na ruce je náš nejúčinnější prostředek ve formě gelu pro dezinfekci rukou. Je ideální pro použití na místech, kde se vyžaduje vysoká frekvence dezinfekce rukou.


Elektrický zásobník na papírové ručníky v roli Katrin Inclusive SYSTEM Barva: černá. Díky spolehlivému dávkování po jednom. Používání jednorázových papírových ručníků je rychlé, efektivní, pohodlné a ekonomické.


Pečlivé osušení je podstatné pro prevenci šíření bakterií na rukou. Jednoduché přenášení a skladování, průhledný obal, integrované držadlo, perforace obalu, oblíbené u zákazníků. TORK Webová stránka značky: TORK Značka TORK nabízí kvalitní zásobníky na pěnová mýdla, nebo zásobníky na toaletní papíry a papírové ručníky. Veškeré tyto zásobníky jsou velmi nadčasové a moderní a jsou vyráběny z odolných plastů a tedy se hodí i na vysoce frekventovaná místa. Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené.


Papírové ručníky tork

V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením. Všechny položky - papírové ručníky , papírové ubrousky, utěrky TORK , mýdla a dezinfekci rukou, čistící přípravky i úklidové prostředky, lékařské podložky IMBALPAPER dodáváme v jakémkoli požadovaném množství. Zboží dodáváme do hodin, doprava je zdarma. Free Shipping Available. Check Out tork on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Tork Matic zásobník na papírové ručníky v roli – s Intuition senzorem, černý. Povšimněte si, že papírové ručníky v rolích, stejně jako ručníky skládané, mohou mít jednu nebo dvě vrstvy. Tork a hygienických potřeb dalších značek Vítejte na stránkách společnosti Stanyo, s. Zabýváme se prodejem a nabídkou produktů a služeb v oblasti komplexní hygieny a čistoty v interiérech sociálního zařízení budov a zajišťujeme proces čištění a hygieny pro průmyslové výrobní provozy. Tork - skládané papírové ručníky - 2vrstvé, béžové, 2ks Popis produktu.


Papírové ručníky tork

Recyklované skládané ručníky pro zásobníky systému H3. Dvouvrstvé papírové ručníky v bílé barvě s jemnou modrou ražbou. Vyrobené z celulózy, pevné a rozpustné ve vodě. Po použití ho lze spláchnout do toalety, kde se zcela rozpustí tak, jako běžný toaletní papír a nehrozí tedy riziko ucpání odpadu. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Používání papírových ručníků je rychlá, efektivní, spolehlivá a ekonomická cesta, jak zlepšit hygienu rukou. Poskládány do tvaru písmene ZZ pro snadné vyjmutí ze zásobníku.


Papírové ručníky tork

Plastový zásobník Tork na papírové ručníky Matic v roli. Výkonný řezací mechanismus umožňuje plynulé dávkování vždy jednoho útržku. Velká kapacita: méně časté doplňování. Ideální pro rušné toalety na takových místech, jako jsou školy, továrny a letiště.


Zobrazit všechny náplně. Tork - Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Tork Singlefold papírové ručníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения