pátek 26. května 2017

Vsakovací blok cena

Vsakovací blok cena

Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího.


Vsakovací blok cena

Vsakovací blok Graf 300L - čierny. Pod a nad objekt stačí 100mm, po obvodu 200mm silná vrstva. Flexibilní a vysoce účinný vsakovací blok 3k vsakování a retenci dešťových vod. Dělící filtr zachová retenční funkci po celou dobu životnosti.


Dešťová voda způsobuje problémy nejen městům a obcím, ale také majitelům nemovitostí nebo větších rozlehlejších ploch. Pokud patříte mezi tyto majitele a potřebujete řešit problematiku pomalého vsakování dešťové vody nebo nedostatečný odvod dešťové vody z pozemků, nabízíme Vám jednoduché řešení v podobě vsakovacích bloků AS-NIDAPLAST. Pomocou vsakovacích blokov je možné odvodniť prakticky všetko – strechy, cesty, skladovacie plochy, parkoviská, rozsiahle spevnené plochy, alebo aj priemyselné plochy. Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou.


DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Systém založený na komorovom 3D princípe. Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity.


Jednou z možností zpracování dešťové vody je její vsakování na vlastním pozemku. Je možné jej použít pro odvodnění střech, náměstí, ulic i pro odvodnění průmyslových ploch. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Blok Rain Bloc 3l inspekční.


Vsakovací blok cena

Jednou z novinek jsou i vsakovací bloky Garantia EcoBloc MAXX, které. I proto firma rozšířila sortiment o jednodušší vsakovací blok EcoBloc. Cena Počet kopule, poklop l číslo. Sortiment pro hospodaření s dešťovou vodou Garantia.


Jako byste si představili seskládané bedničky na zeleninu. V tomto zásobníku se shromáždí voda steklá ze střechy a pak se pomalu postupně vsakuje do půdy. Drenblok je patentovo chránené zariadenie ( vsakovací blok ) určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. GRAF - vsakovací blok 3Zmyslom inštalácie vsakovacích blokov je odviesť dažďovú vodu zo striech budov a spevnených plôch do podložia v prípade, ak nie je k dispozícii dažďová kanalizácia, alebo znížiť zaťaženie kanalizačnej siete odvádzajúcej dažďovú vodu do centrálnej ČOV v prípade, ak neexistuje.


Když chcete použití souborů cookies zakázat. Kdykoliv můžete změnit nastavení svého zařízení – používaného prohlížeče tak, aby soubory cookies odstraňoval nebo bránil jejich ukládání, pokud s jejich užitím nebudete výslovně souhlasit. Pořiďte si vsakovací blok a využijte dešťovou vodu! Výhodou je také možnost univerzálního použití.


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Dodacia lehota: k odberu ihneď. Cena je vrátane spájacích elementov, geotextilie a opláštenia.


Ověřeným řešením, které se nejen v zahraničí využívá řadu let, jsou plastové zasakovací systémy (například vsakovací blok AS-NIDAPLAST). Tyto plastové bloky se umístí pod povrch a vytvoří dostatečný prostor, jakousi podzemní nádrž, pro akumulaci vody. Umožňují pak rychlé odvedení dešťové vody z povrchu.


Do vsakovací jímky se nasype 70cm plavenů frakce 50. Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения