pondělí 29. května 2017

Krouhačka na jablka

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Prodam starou ruční krouhačku na řepu, jablka ,plne funkcni. Prodám starší, ale plně funkční krouhačku na řepu.


Krouhačka na řepu ruční bubnová - domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. Jablečný mošt si dělám podobně již 34let. Jablka nastrouhám( krouhačka na řepu) a pak je lisuji na malém lisu. Nechám ustát několik hodin aby se usadil kal a pak stáčím do litrových lahvy od vína(je to praktické) po sterilizaci lahve zazátkuji takto mi vydrží i dva roky. Prozkoumejte nástěnku jablka uživatele jaroslavaurbanc, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí.


Podívejte se na další nápady na téma Jablka , Podzim a Ovoce. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Inzerát platný do smazání.


Prodám tuto zemědělskou krouhačku na řepu, jablka , atd. Vlastní výroba, svou práci si u mě již oddělala, tak posílám do světa. Drtiče na ovoce, na jablka , na moštování, šrotovníky ovoce, šrotovače na šrotování jablek, šroťáky hrušek, švestek, hroznů vína, mlýnky na ovoce. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na malé kousky, aby se snadno lisovaly. Není potřeba žádný drtič na ovoce, ale stačí tento bubnový šroťák.


Po krouhání je dobré propláchnout buben vodou, šťávy jsou agresivní. Rozměry ruční krouhačky řepy: Výška - cm. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu, hlízy.


Buben náhradní do krouhačky řepy na řepu. Moc jsem tomu nevěřil, protože cena byla opravdu velice příznivá s ohledem na výkon, ale při prvním vložení uschlých větví mi to udělalo radost. Opravdu to maká a za dva dny nebylo co řešit. Mašina vydržela i přez uschlý materiál. Nové prožezy jsou opravdu fajn žádné upadané větve vše šup do drtiče.


Spracovanie ovocia a zeleniny, technika na spracovanie ovocia - lisy na ovocie, drviče ovocia, mlynčeky na orechy, krájače zeleniny, hranolkovače. Kč Krouhačka řepy ruční vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na malé kousky, aby se snadno lisovaly. Výkonný vertikální drtič, který drtí velké množství ovoce ( jablka , hrušky, švestky atd.), v rekordním čase.


Vhodný také pro přípravu krmné směsi z řepy, brambor, natí atd. Většina rad je k ničemu, problém je v tom že drť z jablek a šťáva nesmí příjít do styku se železem, zinkem. Všechny použité časti musí být z nerezu nebo ze dřeva, ještě tak možná drtící trny z hliníkuZkuste si ukrojit plátek jablka železným nožem a potom nerezem a uvidíte. Jedině to na kliku jinak tam budete mít prsty.


Dobry den, mam niekolko desiatok kil chrastavych jablk, a chcel by som z nich naskusku vyrobit stavu. Lis mam hydraulicky, no nemam drvic. Pozeral som nejake inzeraty no ceny su na mna dost vysoke, takze si ho tento rok nemozem dovolit. Arheološki biser blizu Ljubljane v smeri Mengša.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения