středa 3. května 2017

Festival kávy 2016 praha

Vše kolem kávy , pražíren a kaváren. Nejlepší kávové akce, kávové festivaly, degustace káv, kávové cuppingy a worshopy na jednom místě. Kávové eventy z celé republiky a EU jen na KOFIO.


Ludmila - náměstí Míru Vinohrady. Podívejte se také na 2. Tickets for both festival days are sold out – neither online nor on site will be available any more. Thank you very much for your interest.


U příležitosti Mezinárodního dne kávy a 8. Kniha kaváren vás provede po zajímavých kavárnách z různých koutů České republiky, které servírují výběrovou kávu. Kam na gastro akce v Praze, Brně a jinde po ČR. V souvislosti se zrušením většiny akcí, bohužel nemůžeme ručit za správnost termínů akcí uvedených na kdykde.


Festival kávy 2016 praha

Celorepubliková oslava se ponese v duchu kávových akcí, které nebudou omezené na konkrétní týden, ale budou probíhat v průběhu celého roku. Najväčší festival KÁVY , ČAJU a ČOKOLÁDY sa vracia do Košíc! Prenikavá vôňa výberovej kávy , okúzlujúca aróma exotických čajov a nezameniteľná chuť poctivej čokolády. Výběrová káva, nadčasový design a kvalitní koktejly.


Evropy kávou O víkendu 22. Tretí ročník festivalu výberovej kávy v Bratislave je úspešne za nami. Podujatie plné vône a chuti výberovej kávy , zaujímavých prednášok, pestrých sprievodných. Akce z vybrané kategorie, které se konají právě 1. Jedná se o největší kávový festival v České republice, na kterém se pravidelně potkávají odborníci ze světa kávy i nadšenci z řad laické veřejnosti.


Zhlédnout rozmanitost příprav a chutí filtrované kávy a samozřejmě vše ochutnat budete moci na šesti brew barech, na kterých se za víkend představí hned několik českých i zahraničních pražíren a kaváren. A kdo stojí za celou organizací? Tým mezinárodního Standart Magazínu, který nechybí v žádné stylové kaváně ve světě.


To zaručuje vysokovou úroveň nejen připravované kávy , ale i skvělou atmosférua a styl. Paralelní polis otevře své dveře milovníkům kávy a designu. Nedokážete si představit den bez šálku dobré kávy ? Potom určitě navštivte v termínu 22. Kafkův dům v Praze, kde si můžete užít degustace a dozvědět se novinky ze světa kávy.


Matějské pouti letos potrvá do 13. Pražské tržnici v Holešovicích již 8. Gastronomické akce Přijďte s námi 14. Na gurmánském festivalu, který má letos několik novinek, se kromě hlavního pódia s bohatým programem za účasti kuchařských es, mohou návštěvníci těšit i na workshop stage nebo nově na pódium, které bude věnováno pražení kávy. Vstupenky a informace o nadcházejícím festivalu.


Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Největší kulinářský festival , který se letos koná již pošesté, přichází opět do Prahy. Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z klasické, molekulární nebo extrémní kuchyně. Na jeden den stojí 2korun.


Zahrnuje neomezené ochutnávky kávy a možnost zúčastnit se přednášek a workshopů, na které je ale potřeba se předem registrovat. Pořádá ho spolek Coffee Embassy, který si klade za hlavní cíl propagaci kávové kultury. Festival dobrého jídla a pití proběhne ve dnech 25. Merkádo to jsou především trhy.


Odnesete si vše, co k Latinské Americe patří: od kávy , kakaa přes exotické ovoce až po jihoamerická vína a karibské rumy. V rámci trhů se představí vybrané restaurace s řadou specialit od mexické přes karibskou až po argentinskou kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения