pátek 19. května 2017

Rozpočtář staveb praha

Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. ROZPOČTÁŘ POZEMNÍCH STAVEB Brno, Brno. Jste pečlivý, samostatný a zodpovědný?


Pak neváhejte zaslat svůj životopis! Najděte si zajímavou perspektivní práci. Přípravář - rozpočtář staveb. Do týdnů dostanete odpověď Do týdnů dostanete odpověď. Pro projekty v Praze a blízkém okolí v oblasti bytové výstavby hledáme kolegu, kterého baví rozpočty a stavební kalkulace.


Musíte znát a umět spoustu věcí, nejen umět oceňovat a rozpočtovat, ale taky musíte znát věci, které s rozpočty souvisí nepřímo. Nabídka práce v oboru Odborní pracovníci kalkulací, cen, nákladů a rozpočtů, firma Šilhánek a syn, a. Zabrušany, okres Teplice. Práce s ubytováním v Praze.


Praha , okres Hlavní město Praha. Rádi bychom Vás proto informovali, jakým způsobem probíhá zpracování osobních údajů, které získáme v rámci naší činnosti, jak jsou tyto osobní údaje používány a jaká máte práva z tohoto vyplývající. Všechny pracovní nabídky naleznete na Jobswype.


K CZK 41K CZK Porovnejte si plat s ostatními. Uvedená hodnota má informatívni charakter. Plat na pozici je výrazn. Aktuálna ponuka práce v spoločnosti Advantage Consulting, s. Hledat pouze v názvu firmy: rozpočtář staveb , tj.


Rozpočtář staveb praha

Máte povědomí o pozemním stavitelství a znalost stavební legislativy? Máte zkušenosti s programem AutoCAD v pozemním stavitelství? Baví Vás komunikace s dodavateli, vytváření cenových nabídek, rozpočtů, kalkulací a celkový dohled nad danou zakázkou? Rozpočtář se zaměřením na přípravu železničních staveb. Společnost SUDOP PRAHA a. Odpovědět SUDOP PRAHA a. Nástroje a podklady - rozpočty staveb.


Jiří Lazarčuk, ČEZ Distribuce, a. KROS jako hlavního nástroje pro rozpočtování staveb. Bavilo by Vás podílet se na finančně-projektovém managementu významných dopravních staveb ? Chcete pracovat pro jedničku v dopravním stavitelství v ČR? Přidejte se k EUROVIA, závodu Ústí nad Labem, a podílejte se na výstavbě významných dopravních staveb v ČR! Co bude Vaší hlavní náplní práce? Zvolte si z aktuální nabídky práce v přípravě staveb.


Zde najdete volná místa pro přípraváře do předvýroby i realizace, rozpočtáře a kalkulanty. Tento inzerát již NENÍ AKTIVNÍ. Kontakt nelze zobrazit!


Nezoufejte, našli jsme pro Vás podobné aktivní nabídky. Brno (okres Brno-město) Jobs Contact Consulting,. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения