úterý 30. května 2017

Šedé povlečení

AmeliaHome Basic Eagle, 1x 2cm. Klasické ložní bavlněné povlečení MIST šedé 140x20 70x90cm Kvalitex. Hledáte krásné povlečení , které jinde nenajdete? Povlečení nabízíme ve vysoké kvalitě a za příznivou cenu. V naší nabídce najdete povlečení z tradičních materiálů, jako je bavlněné, krepové, nebo třeba flanelové, ale i moderní materiály jako mikrovlákno a mikroplyš.


Šedé povlečení

V této sekci naleznete šedé ložní prádlo za super cenu! Velká výhoda mikroplyšového povlečení je, že se nemusí žehlit. U některých vzorů v nabídce i mikroplyšové. Pak volte povlečení z bavlněného saténu. Vyrábí se ze 1 česané bavlny a vydrží vám celé roky.


Nabídka saténového povlečení zahrnuje několik barevných variant a rozměrů, stačí si jen vybrat. Chcete-li příjemné a luxusní povlečení , zvolte bavlnu (případně egyptskou bavlnu). Kupte si bavlněné povlečení s ornamentálním potiskem, kostkou, nebo jednobarevné bílé, šedé , fialové. U nás seženete povlečení ze 1 bavlny na jednolůžko i na dvoulůžko - tedy francouzské. U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové.


Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé ) i vzorované. Barva lícové strany je tmavší šedá se vzorem listů ve světlejších odstínech šedé. U nás snadno vyberete šedé povlečení , nabízíme přes 1vzorů se zipem i knoflíky ve všech barvách a velikostech, šedé povlečení oživí Vaší ložnici. Mikroplyšové povlečení. Neutrální odstín šedé barvy je doplněn jemným melírem, kontrastní bílá pak nechá vyniknout jednoduchému vzoru.


Spodní strana je celá v šedé barvě s melírem. Zapínání usnadní komfortní zip. Látka je pružná a poddajná, a proto. Luxusní saténové povlečení si prostě zamilujete.


Vybírejte si Ložní povlečení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V nabídce máme luxusní saténové povlečení , prvotřídní damaškové povlečení , povlečení Mako Jersey, hedvábné povlečení a další. Jste milovníky minimalismu nebo moderního stylu bydlení?


Tak právě pro vás bude šedé povlečení jako dělené. Elegantní povlečení v šedých odstínech snadno sladíte s doplňky ve vaší ložnici. Bavlněné kvalitní povlečení , které vydrží a zároveň dobře vypadá? Už nehledejte jinde, protože jste našli to správné místo. Objevujte naše vzory a barvy na JYSK.


Šedé povlečení

Najdete u nás bavlněné, bavlněný perkál, mikrovlákno i pranou bavlnu. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy.


Všechna povlečení jsou rozdělena do kvalitativních kategorií BASIC, PLUS a GOLD. Vyberte si z pestré palety vzorů a barev Kromě klasických a moderních vzorů máme i širokou nabídku povlečení pro děti. Nabízíme povlečení levně a kvalitně.


Šedé povlečení

Matějovský Ložní povlečení (r) Internetový obchod výrobce ložního povlečení , ložního prádla, dětského povlečení , prostěradel a dalších ložních doplňků, licencovaných (Krtek a další) i klasických v bavlně, krepu, saténu nebo flanelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения