úterý 16. května 2017

Restaurace na knoflíku

Pro zobrazení mapy klikněte zde. Restaurace a pivnice NA KNOFLÍKU se nachází. Specializujeme se na domácí českou kuchyni, podáváme polední menu a nabízíme piva hned několika pečlivě vybraných značek. It is an icon with title Back.


Specializuje se na domácí českou kuchyni, podává polední menu a nabízí piva hned několika pečlivě vybraných značek. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Jsme nová moderní restaurace přímo v centru Brna!


Velmi si potrpíme na kvalitně podávaném pivě, pivní sklo nachlazujeme v ledové lázni, v nabídce máme piva – Polička, Hauskrecht, Líšeň a Pilsner Urquell. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Na knofliku byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které se právě chystáte. Dnes jiz legendarni podnik na Andelu ve kterem se stridaji cele generace rodin. Skvely nakladany hermelin!


Prostredi je sice zakourene, ale kazdy vi ze nejde do kavarny. Nadstandart je jukebox, sipky. Zašli jsme na pár pivek, byli jsme zde víckrát, interiér je opravdu povedené. Bohužel speciál Koutská desítka byla hrůza, ale zbytek piv dobrý. Obsluha by se mohla více usmát, jinak ok.


Nabídka piv: Polička 11° Otakar, Poutník 12°, Plzeňský Prazdroj 12°, Tambor 12° R. Dvorský, Primátor 12° Hron, Břeclav 12° Kanec, Nachmelená Opice 11° Ležák, Hubertus Kácov 11°, Richard 12°, Hubertus Kácov 12°, Žatec 13° Sedmý scho Bakalář 11°, Kout 12°, Bakalář 12°, Třebíč 14° IPA Cornel, Bakalář 11° Polotmavý. Informace o tom, jak naše stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a webovou analytiku. Podrobnější nastavení si můžete jednoduše zobrazit kliknutím na tento odkaz, dále upravit prostřednictvím našich zásad používání cookies nebo také v nastavení vašeho internetového prohlížeče.


Na Knoflíku - Běhounská Brno. NOK NOK leží v pěší zóně v centru Brna, veřejná parkoviště ale najdete jen pár desítek metrů od restaurace. Celodenně můžete využít parkovací dům Domini Park s pohodlným vjezdem z Husovy ulice. Od hodin můžete využívat i parkoviště na Dominikánském náměstí.


S ohledem na rozhodnutí Vlády České republiky o vyhlášení nouzového stavu. S účinností ode dne 14. Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment.


Restaurace na knoflíku

Zomato je tím nejlepším způsobem, jak najít místa, kde se dobře najíst ve tvém městě. Naše uživatelsky příjemná aplikace ti ukáže všechny restaurace a možnosti nočního života ve městě. Nechybí ani menu, fotky a recenze. Poděl se o svůj Deník gurmána s celým světem, checkuj se v restauracích, barech a kavárnách. V době obědu, pro nekuřáky podáváme jídlo v baru Modrá Laguna – vchod z restaurace.


K dispozici je letní zahrádka s pergolou a grilem s počtem 1míst. Dětský koutek Možnost uspořádání rodinné oslavy, svatební hostiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения