pátek 5. května 2017

Sud na vodu hranatý 200 l

Materiál, ze kterého je sud na vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Ve spodní části je výpustný kohoutek pro. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody. Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte. Plastový sud na dešťovou vodu 2litrů s víkem a kohoutkem je vyrobený z kvalitního a pevného materiálu.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu. Součástí je víko a kohoutek. Víko má zámek pro zabezpečení proti odfouknutí. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Za 3vám ho otevřu domluva předem. Vhodné na vodu na zalévání.


V sudech bylo ředidlo eskanol, tedy jdou tím pádem jednoduše vyčistit. Rozměry sudu jsou 90cm x 60cm. Pochopitelně jen osobní odvoz z Holoubkova. Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro.


Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení.


GPH s kohoutkem 1ks 2l. Víko chrání vodu před znečištěním. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví.


Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. Podstavec je nutno v zimních měsíc.


Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Odborné posudky a žádosti Dešťovka. Sud na vodu 2l - pozink. Podzemní nádrže a jímky. Nadzemní nádrže, sudy a zásobníky.


Sud je vyroben z kvalitního plastu, který odolává venkovním vlivům. Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem. Ak v záhrade, či na chate zachytávate dažďovú vodu na zalievanie záhonov do zásobných sudov, určite oceníte jednoduchú a praktickú pomôcku.


Bezpečnostní kryt na ocelový 2l sud s podstavcem stáčení kapalin modrý kryt s otvorem pro čerpadlo nebo stavoznak doprava zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения