čtvrtek 27. září 2018

Pepř a sůl restaurace

Pro rezervaci na dnešní den nás kontaktujte na tel. The owner greets you warmly and welcomed us personally. The food , specifically the beet root salad , the duck and the veal cheeks main dish were OUT of this world. Warm welcome, staff were great and communication was easy even in English. At Restu , we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Find on the map and call to book a table. Mirek se stará o servis a Petr pracuje v kuchyni. Kdysi tu bývala pivnice, ale pivní „kultuře“ je konec. Vysočany si zaslouží zážitkovou gastronomii, zahrádky k posezení.


Nevsedni kombinace chuti, mily personal, ktery se o vas s usmevem. U nás nečekejte smažená jídla a polotovary. Vše je připravováno čerstvé a každý den. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Happiness is a glass of wine and a really good friends!


Pepř a sůl restaurace

Rodinná atmosféra a kreativní ruka šéfkuchaře jsou v naprosté harmonii. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Podobné restaurace s podobným menu v okolí. Set mlýnku na sůl a pepř je vyroben z chromu. Mlecí zařízení mlýnku na sůl je vyrobeno z polykarbonátu, u mlýnku na přepř z keramiky.


Velice elegantní provedení do Vašeho provozu. Pepř a Sůl Česká restaurace. Vážení návštěvníci, vzhledem ke koronavirové situaci máme zavřeno. Máme pro Vás chlazené vakuované jídlo k dodělání.


Jídlo je kompletní, akorát např. Některá jídla se pouze ohřejí. Ničeho se nebojte, uděláme videonávody. Ideální řešení obědů a večeří pro lidi na homeoffice apod. Nechceme být jen moderní restaurací, ale i místem kde si s přáteli vychutnáte skleničku vína nebo rovnou celou láhev.


Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°, Vimperský jantarový Doppelbock 18°. Pod pojmem sůl si mnozí z nás představí obyčejnou kuchyňskou sůl , chlorid sodný. O této soli se nedá říci, že by byla zdravá.


Pepř a sůl restaurace

Naopak její vyšší konzumace je spojená s řadou zdravotních rizik. Naším cílem je přinést vám jako první v ČR nejlepší pepř na světě, který je vykupován přímo od kambodžských farmářů – bez prostředníků a za férové ceny. S Rizzotti můžete pořádně zamachrovat :) Navštivtě náš e-shop a Fb stránku Rizzotti kde najdete spoustu chutných receptů, nebo se stavte u nás a my vám rádi poradíme a vytvoříme večeři přímo vám na míru doporučíme vám suroviny a rodilý Ital poradí jak na to. Odhlásit se můžete kdykoliv.


Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů naleznete ZDE. Mlýnky na sůl a pepř , Gastro Novotný. AKCE LETÁK White week sale - Akce platí pouze do vyprodání zásob nebo do 13. Stylové kořenky na sůl a pepř Bottle Grinder patří mezi ikonické kousky dánské značky MENU.


Pepř a sůl restaurace

Oživte jimi také svůj jídelní stůl. Na první pohled upoutá minimalistický design ve tvaru lahve a atraktivní barevná provedení, díky kterým bude mlýnek originálním doplňkem v kuchyni i na jídelním stole. Proto jsme si pro Vás připravili sadu elektrických mlýnků na sůl a pepř s keramickým drtičem a. Když přidáte do základu masových jídel české kuchyně kvalitní pivo, získá tak výraznější chuť.


O tom je přesvědčený František Bunata z restaurace Zámecká konírna ve Vratislavicích nad Nisou, kde jsme tentokrát připravovali báječné pochoutky se svijanským pivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения