středa 5. září 2018

Použité sudy na víno

Použité sudy na víno

V naší firmě pak sudy obrousíme od vinných skvrn, zkontrolujeme zda neutrpěly nějaké poškození při přepravě. Pokud se některé sudy do té doby neprodají, vyřazujeme je na dekorační účely. Speciální sudy vhodné pro finiš destilátů, speciálních piv a fortifikovaných vín. Použité sudy na víno Prověřené našimi dodavateli ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii nebo USA. Dovolte vašemu vínu zrát v dřevěném sudu.


Některé odrůdy se příjemně rozvinou ve francouzském dubu, jiné se pěkně snoubí s americkým či slavonským dubem. Možností je celá řada, proto je naše nabídka velmi široká. Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno , vodu, obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství.


V dnešnej dobe sa stali neoceniteľným pomocníkom vinárovom pri spracovaní hrozna – kvasení a uskladnení vína. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Na veškeré použité produkty dáváme záruku měsíců, nové 24měs.


Máme na predaj drevené sudy vhodné na dekorácie. Ostatné su tak 2- 300litrové. Cena až eur podľa veľkosti. Prodej repasovaných barrique sudů 2lit.


M medium na červené vína, vypálení L light na bílé vína, bez vypálení N natural na vše. Ponúkam na predaj plastové sudy a vedrá: vedro l-4€, vedro l-8€, sud l-10€, sud 1l-15€, sud 140l-16€, sud 2l-20€, sud 250l-25€. Kvalitní plastové sudy vhodné i na pitnou vodu, v zimě nepraskají.


Jsou jen jednou použité na převoz potravinářských a lekarenských ingrediencí. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování menšího až středně velkého množství sypkých, pastovitých nebo kapalných látek. Uplatnění nalézají především v potravinářském průmyslu.


Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro. Nabízíme vám sudy plechové, plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny. Nádoby sú dodávané s protiprašným uzáverom.


Na výber sú sudy typu duša, ktoré obsahujú pumpu s manometrom, nástavec zátky a kvasnú zátku a sudy typu olej s plavákom na olej protipašným vekom. Nábytek a designové doplňky ze sudů, dekorační sudy , barrique dřevo na grilování. Plastové sudy na víno typu OFF o objemu 1litrů jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha dalších potravinářských produktů. Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna. Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem.


Tak máme záruku toho nejkvalitnějšího materiálu. Dřevo si vybíráme sami a poté i sami řežeme. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Text inzerátu Dobrý den, koupím použitelné oválné sudy na víno.


Na predaj nove drevene dubove sudy. V cene su aj kohutik a podstvec(od 5L - do L). Nove s pozinkovanymi obruca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения