pondělí 10. září 2018

Sekera hultafors

Sekera hultafors

Tvar hlavy umožňuje její chycení přímo nad ostřím pro lepší manipulaci sekerou při přesném přisekávání. Lehce zaoblené ostří, jasně ohraničená ostřící zóna. Hlava kovaná ze švédské oceli. As part of the head-forging process, the steel axe head is struck multiple times, thereby increasing its density and resulting in great durability. Supplied leather blade guard.


In Hults Bruk in Östergötlan blacksmiths are doing work that many others can not do. Sekera HULTAFORS má duši! Punc ruční práce jde poznat na první pohle dýchá z nich teplo domova a venkova.


Každá sekera HULTAFORS je osazena velice kvalitním celomasivním topůrkem, které pochází z ořechovce bílého, který se hojně vyskytuje v Severní Americe. Hand tools with precision for professional craftsmen. Tools that you can rely on, whatever the situation.


Sekera hultafors

Porisko je vyrobené z dreva orechovca bieleho. Seems JavaScript is not enabled. Please considerturning on Javascript. Kalač má úzkou štípací hlavu skand. Mimoriadne kvalitné sekery.


Hultafors knives: professional knives, designed by practice. Ručne kované nástroje zo Švédska - sekery HUTAFORS. Obojstranná sekera sa používa aj na športové účely - preteky v hode sekerou (návod aj na našich stránkach). Spoľahnite sa na tradičnú kvalitu, a kupujte za vynikajúce ceny. Ak potrebujete poradiť neváhajte zavolať.


Sekera hultafors

Při vývoji našich řemeslnických nožů HULTAFORS jsme využili pomoc od opravdových odborníků, profesionálních řemeslníků. Sledovali jsme, co a jak dělali, vyslechli jsme jejich požadavky a následně se snažili odhalit jejich potřeby. Vyrobili jsme prototypy nožů, které vyzkoušeli, pak jsme udělali potřebné změny a. Free Shipping Available. V južnej časti Švédska, v oblasti Hults Bruk žijú len niekoľkí tradiční kováči, schopní svoju prácu vykonávať v duchu starých tradícií na veľmi vysokej úrovni.


V Hults Bruku v Östergötlandu pracují kováři, kteří dovedou věci, jež mnoho jiných nedokáže. Na světě je jen několik málo výrobců, kteří zaměstnávají kováře s takovouto zručností. Od ostatních seker se odlišuje svojí hmotností (hlava sekery váží kg) a opracováním - hlava sekery je leštěná, díky čemuž proniká do dřeva extrémně snadno. Praktická sekera pre vonkajšie použitie, ručne kovaná zo švédskej ocele. Dlhým a postupným ručným kovaním sa oceľ zhusťuje a tým sa zvyšuje odolnosť a životnosť.


Sekera hultafors

Topůrko dřevěné, tvarované. Vhodná na zahradu i do lesa. Různé použití seker - štípání nebo kácení. Nabízíme i sekery pro volnočasové aktivity, jako je lov, kempování nebo sport.


Odolné, pružné topůrko z ořechovce bílého. Nabízíme: sekera tesařská, univerzální, oboustranná, štípací, lovecká. Skvelý pomocník pri stavbe prístreškov, spracovanie palivového dreva, rezbárstvo a presné práce.


Od výroby zbraní, vďaka ktorým získala svoje slávne logo, cez šijacie a písacie stroje, motocykle, až po robotické kosačky a akumulátorové reťazové píly, sa spoločnosť Husqvarna Group stala najväčším svetovým výrobcom lesnej a záhradnej techniky na svete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения