úterý 25. září 2018

Zapojení pračky odpad

Zapojení pračky a sušičky snadno a rychle! Pak je budete muset také uvést do provozu. Během instalace však může nastat řada komplikací - problém může být především s napojením pračky na odpad u starších domů a bytů, ve kterých není vybudováno odtokové potrubí ve zdi. Stačí spotřebič postavit tak, aby odtoková hadice z pračky dosáhla na přípojku odtokového potrubí a pomocí svorek a plastového kolena ji k potrubí připevnit.


Přečtěte si, co dělat, když prádlo z pračky nevoní. Spolu s pračkou lze na odpad napojit také sušičku. Pro všechny holky, co nechtějí na každou blbost volat instalatéra, ale třeba neví jak na to, nebo co k tomu koupit - protože já to třeba nevěděla. Ale mám kamaráda instalatéra. V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky.


Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o. Pokud se jedná o sušičky s tepelným čerpadlem, napojení na odpad není možné,. Ja jsem linej cistit ten jeden , ale tomu se clovek nevyhne, to se musi v kazde. Uplne postacuje jeden odpad na pracku len treba vymenit.


Máte-li však odpad připravený přímo ve zdi nebo na sifonu umyvadla, vany či dřezu, mnohem lepší je hadici jen nasunout na odpad a zajistit. Rozhodli jste se pro pořízení nové pračky nebo sušičky? Moderní pračky se dnes instalují obdobným způsobem. Obecně platí, že si máte dát pozor na rovinatost podlahy, kam budete spotřebič stavět, musíte z něj vyjmout aretační ochranu, zapojit ho do elektrické zásuvky a na přívod a odvod vody. Napojení sušičky na odpad.


Problém s napojením tenké hadičky od sušičky prádla řeší sortiment dopojovacích tvarovek Alca plast. Jednoduchá tvarovka nebo Y kus se namontuje namísto stávající přípojky na závit. Chce to jen mít na paměti, co všechno je potřeba a postupovat pěkně popořádku: 1. Základem je umístění ve zcela rovné poloze. Pomocí vodováhy zkontrolujte, zda pračka stojí skutečně rovně a popř.


Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. This feature is not available right now. Please try again later. Estetičtější řešení odpadu od pračky nabízí sifony.


Máte-li odpad pro pračku připravený na sifonu umyvadla, vany nebo dřezu, nasuňte hadici na odpad a zajistěte ji hadicovou sponou a svorkami, aby správně držela. Pračku zapojte do 230V elektrické zásuvky se samostatným 16A jističem. Máme v koupelně u pračky i tu díru na odpad z pračky , ale na hadici z pračky je zakončení jen takovým gumovým kroužkem, žádný závit, nic. Na díře od odpadu je sice závit, ale není mi jasné, jak bych to tam našrouboval.


Máte s tím někdo zkušenosti, jak se to řeší standardně? Nejradši bych to prostě nacpal do tý. Zdravím , dávat odpad z pračky do nádržky WC není zrovna ideální řešení ( nechci psát přímo nesmysl) a způsobovalo by to velké problémy. Pokud budete dávat nové obklady , tak nejlepší varianta je oddělat WC a napojit se přímo do odpadu.


Na pračku vám bude stačit HT. Je to sice trošku sekání , ale vyplatí se to. XAVAX Přívodní hadice na studenou vodu pro pračky a myčky - 1. Nevím jak máš udělanej ten odpad pro pračku, ale musí to jít přes sifon ve kterým zůstává voda jako pachová závěrka.


My máme v koupelně bokem z vany kus trubky a do ní strčenou odpadovou hadici z pračky a nikdy zatím. V návodu bývá jak vysoko má být odpad (dá se řešit v obchodě nahlédnutím do návodu). Odpad od místa připojení myčky určitě s mírným spádem.


V místě napojení myčky sifon pro myčky ( pračky ). Odvod bych napojil do svodu, nikoliv do sifonu dřezu. Zajímá mě, vhodnost takového zapojení na odpad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения