pátek 14. září 2018

Sada na mytí auta

Sada na mytí auta

Zde naleznete vše, co budete potřebovat k údržbě a mytí automobilu. Se sadou na mytí auta získáte vše potřebné pro šetrné a účinné mytí aut. Součástí sady je mycí kartáč od společnosti GARDENA, odpovídající vodní násada a šampón pro čištění vozu. Můžete začít ihned pracovat a ušetříte peníze.


Pravidelné mytí patří k základní péči o vzhled každého auta. I proto je důležité používat kvalitní přípravky na mytí vozidla a dodržovat určité zásady a správné postupy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plně otočný mycí kartáč po 30° krocích vyniká svojí flexibilností a velkým dosahem. Praktická sada na mytí auta , zn. Houba na čištění měrky hladiny olejů.


Sada na mytí auta

Mycí houba na sklo a okna, žlutá. Zdravím, my s autem zajedem do myčky tak jednou, max. S lakem problém nemáme.


Pokud ji doma nemáte, tak doporučuju koupit, využijete ji nejen na mytí auta , ale prakticky všeho, chodníků, bazénu. Atraktivní kompletní sada na mytí auta. Obzvláště vhodná pro šetrné a efektivní čištění vozidel a citlivých povrchů. Přivádí vodu, s originální systémovou.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mytí je nejzákladnějším úkonem při péči o každé auto. Pro snadnou práci a ideální přizpůsobení nepřístupným místům. Klasická pórovitá houba je rozšířený prostředek pro mytí aut , ale pro lak se stává pohromou.


Určitě jste se někdy setkali s karosérií, na které jsou viditelné malinké škrábance, které jsou vidět na přímém slunci. A právě za tyto škrábance může klasická pórovitá houba na mytí. Do pórovitého povrchu houby se. Přípravky jsou biologicky rozložitelné, nezatěžují životní prostředí.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě,. Doba mytí je cca 40–minut (doba mycího programu je závislá na míře znečištění auta ). Sada hadříků na mytí auta.


Omezení Voucher je možné využít na čištění osobního automobilu (větší typy vozidel za příplatek). Máme ty nejlepší přípravky na mytí auta. Ušetří vám námahu i čas a jsou šetrné k přírodě. Společně s našimi návody zlepšíte výsledky vašeho mytí.


Mytí a čištění auta parou v Praze. Hloubkové čištění, dezinfekce - interiéru auta. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения