pátek 7. září 2018

Švestková marmeláda s rumem

Její příprava je mnohem rychlejší, má lehčí konzistenci a přitom si barvou ani chutí s povidly v ničem nezadá. Marmeláda švestková ochucená rumem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.


Vypeckované švestky pomeleme na masovém strojku s větším kolečkem. Vaříme dle postupu na Gelfixu, při vaření přidáme koření a vanilkový cukr. Vyberte si ze stovek receptů na švestkova marmeláda s rumem , které se vám budou snadno a rychle vařit.

Dárek k objednávce si vyberete v košíku Zakoupením získáte iPlodíků. Cyklus, který vás naučí, jak nakládat s bylinkami a jak je správně použít. Třešňová marmeláda rumem recepty, které budete milovat. Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – Burda International CZ s. Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv.


Tématické fráze: svestkova marmelada švestková marmeláda s ořechy třešňová marmeláda se skořicí švestková marmeláda top recept švestková marmeláda recept hruškovo švestková marmeláda recept na švestkovou marmeládu se skořicí švestkvá marmeláda švestková marmeláda z trouby recept na švestkovou marmeládu top. Angreštovou marmeládu s rumem používáme podle libosti.

Je-li angrešt už zralý, přidáme jeden Želírfix 1:1. Pro zachování vanilkového aroma je lepší použít vanilkový cukr nebo lusk. Nakonec dochutíme citronovou šťávou a rumem a plníme do čistých skleniček. Vybírejte vyzkoušené recepty na Švestková povidla s rumem , Švestková povidla s rumem , Švestková povidla, Taštičky s povidly s rumem , Tvarohové taštičky se švestkovými povidly nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Náramně se hodí, jestliže chceme promazávat perníky, makovce a jiné lité buchty.


Tento recept na rychlý švestkový džem mi přišel tedy vhod. Sklenici s povidly překryjeme látkou, pergamenem nebo celofánem a ovážeme. Z uvedeného množství budeme mít větší sklenice povidel.


Domácí švestková povidla podáváme a používáme podle chuti. Pokud máme povidla bez cukru, můžeme je dosladit těsně před použitím. Zralé švestky důkladně omyjeme, odstraníme stopky a pecky a švestky nasypeme do hrnce. Podlijeme vodou a za stálého míchání doměkka povaříme.


Prolisujeme, přisypeme cukr, promícháme a necháme cukr rozpustit. Poté po částech vaříme do zhoustnutí. Do horkého džemu přidáme rum.


Ihned rozdělíme do čistých skleniček, po vychladnutí důkladně uzavřeme a uchováme. Meruňkovou marmeládu s rumem roztíráme podle chuti na chléb nebo různé pečivo.

Tento způsob vaření domácí meruňkové marmelády je bez jakýchkoliv umělých konzervačních prostředků, umělých zahušťovadel, gelfixů, želírovacích prostředků a éček. Povidla švestková ochucená rumem Povidla švestková ochucená rumem – vynikající recept, který si zaslouží pět hvězdiček. Skvěle chutnají, jsou dobře roztíratelná a přitom tuhá.


Ať už je chcete dát do taštiček, knedlíků nebo buchet a koláčů jsou prostě skvělá. Musím říct, že ten kdo vymyslel tento recept byl super člověk. Tak fantastické těsto, s kterým je radost pracovat, tak jednoduché na přípravu a nejhlavnější je to, že během pečení krásně drží tvar a ještě se mi ani jednou nestalo, že by se během pečení roztekly, což u jiných receptech říct nemohu.


Broskvová marmeláda s rumem - recept, návod na uvaření Na této stránce pro vás vyhledáme všechny recepty na: Broskvová marmeláda s rumem. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Hrnec odstavíme a horký džem plníme do skleniček (toto množství je na sklenice 370ml), do každé skleničky vložíme jeden kousek vanilky. Ihned po naplnění postavíme na víčko, alespoň na minut.


Vzhledem k pomalejšímu želírování broskví skleničky po otočení necháme dní stát, aniž bychom s nimi hýbali. Meruňková marmeláda s rumem Z novu nastala sezóna meruněk, a tak jsem už udělala první letošní meruňkovou marmeládu, kterou jsem obohatila rumem. Vyzkoušejte osvědčený recept na chuťově výbornou marmeládu. Většina z nás zná švestková povidla, která lze sehnat snad v každém obchodě s potravinami.


Ale co taková švestková marmeláda ? To musíte mít velké štěstí, abyste na ni narazili, a pokud chodíte nakupovat jen do běžných marketů, pak je to šance prakticky nulová. MARMELÁDY, DŽEMY, eshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения