středa 26. září 2018

Finské sudy

Finské vany ( finské koupací kádě, koupací sudy ) Finské vany slouží pro koupel, relaxaci i zotavení. Koupel ve finské koupací kádi posiluje imunitu, pomáhá proti nachlazení a stimuluje krevní oběh. Finland is the eighth-largest country in Europe and the most sparsely populated country in the European Union.


Finské sudy

Jsme rodinná firma z Vysočiny. Koupací sudy i sauny vyrábíme především z červeného kanadského cedru. Jeho botanický název je Thuja Plicata. Západní červený cedr je známý pro svou. Finská koupel, nebo také HOT TUB je venkovní koupací sud který umožňuje relaxaci v horké vodě bez nutnosti nákladného elektrického ohřevu vody.


K vytápění je použito výkonné topidlo na dřevo, kterému na vyhřátí lázně stačí cca hodiny. Vyberte si, zda chce saunu osadit elektrickými kamny, či kamny na dřevo s komín. Výhodou elektrických kamen je jejich jednoduchá obslužnost a údržba, s kamny na dřevo zase zažijete autentický pocit z pravé tradiční finské sauny. Při výběru kamen do sauny Vám velice rádi poradíme. Ochlazovací sudy dodáváme rovněž v různých rozměrech.


Kúpacia sudy čiže kade HOT TUB sú určené na relaxáciu a odpočinku po celý rok - v zime hrejú, v lete chladí. Ručne vyrobený kúpacie sud slúži pre dokonalé potešenie z vonkajšej kúpele, či už vonku páli slnko alebo sneží. Objel, k přišroubování na zeď Vhodné i pro venkovní užití.


Odolné vůči povětrnostním vlivům. No outside party can intervene in the decision-making of the courts. The courts are independent: They are bound only by the law in force.


The independence of the cou. There has been a slight increase or no change in welfare and health inequalities between population groups in the 21st century. Lifestyle-related diseases are on the rise. Ve finské sauně jsou na nich kameny, které se polévají vodou, aby vznikla pára a na chvíli se zvýšila vlhkost vzduchu. Ta je v sauně obvykle relativně malá.


Existuje však mnoho různých druhů a typů. Sauny mohou být vystaveny buď uvnitř budovy nebo venku ve volné přírodě či na zahradě. Ty vnitřní mají většinou podobu kabiny, která lze vestavět do rohu místnosti. Cariitti projektor VP15C 42W IPs barevnou změnou (dá se umístit v prostorách sauny).


Do projektoru se napojují optická vlákna, vhodné řešení jak pro finské , tak parní sauny či infrakabiny. Barevná změna barev: bílá, červená, zelená, žlutá, námořnická modř a tmavě modrá, plynulý přechod. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou, která je ověřena spokojenými klienty.


Spolupracujeme s velkým množstvím firem a soukromých subjektů v rámci Evropy, kteří jsou spokojeni s naší prací. Sauny, infrasauny, saunové pece, parné kabíny, dvere do sauny, predaj sáun, výroba a servis. Spoločnosť Finská sauna - Horavia s. My sme sa rozhodli spojiť termálne kúpanie s krásnou a čistou prírodou a preto sme vytvorili sudopark. Kúpacie sudy sú určené pre rodiny s deťmi, ktoré chcú tráviť spoločné chvíle odpočinku, jednotlivcom k relaxácii pod šírim nebom, alebo kolektívom, ktorí sa chcú zabaviť netradičným štýlom.


Kúpacia kaďa je vynikajúci a zdraviu prospešný prostriedok pre relax na chate, chalupe alebo doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения