úterý 25. září 2018

Fasádní systém weber

Kombinaci tradiční tenkovrstvé omítky a skla. Kromě okamžitých finančních úspor za náklady na vytápění má řadu dalších ekonomických a technických výhod. Zateplovací systém je obal svislých konstrukcí, snižující únik tepla z budovy. Sestavljen je iz surovine bakelit, s katero dosegamo superiorno kvaliteto, trajnost ter zanesljivost.


Fasádní systém weber

Namestimo jih tako, da zidake prekrijemo z izolacijsko ploščo, le-to pa prekrijemo z malto in slojem armirne mreže. Mreža služi kot podlaga za namaz, na katerega pa nato dodamo še zaključni sloj. KLIKNITE ZA OGLED FASADNIH SISTEMOV WEBER. Za izboljšanje energijske učinkovitosti stavb in izboljšanje udobja doma, nudimo fasade oziroma fasadne sisteme Weber.


Ponujamo pester nabor fasadnih izolacij, sistemskih fasadnih lepil, fasadne armirne mrežice ter vrhunske fasadne zaključne sloje oz. Fasadni sistemi povečujejo splošno. Tako je omogućeno nesmetano i sigurno odvijanje obrazovanja naših mladih umova uz poboljšanje uvjeta rada, produljenje.


Fasádní systém weber

Vnější zateplovací systém weber. Specialista na zateplení Nabízíme fasádní polystyren , materiál na zateplení fasády i realizaci. Proto se nyní vývoj pastovitých omítek, z pohledu ochranné funkce, nejvíce soustředí na odolnost vůči zašpinění a růstu řas na fasádě. Kvalita je podložena spokojenými zákazníky z řad profesionálů i soukromých stavebníků. Weber má řešení pro všechny případy.


Zůstaňte s námi v kontaktu a přihlaste se k odběru newsletteru! Budeme Vás informovat o novinkách, tipech a radách pro stavbu a námi připravovaných akcích, na které Vám rádi zašleme vst. ETICS – fasadni sistemi – omogočajo izolacijo doma z vgradnjo izolacije na njegove zunanje zidove. S tem se izboljša toplotna učinkovitost in zmanjša poraba energije.


Fasádní systém weber

Křižíkův pavilon, Výstaviště Holešovice Organizátor: SAINT-GOBAIN, AZ Promo. Stav: Novinka Sleva Akce Výprodej Víkendová akce. Doporučujeme Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. Webermin zrnitá omítka 1mm 25kg M. Jedná se o fasádní hmoždinky s plastovým trnem k ukotvení polystyrenu, či hmoždinky s kovovým trnem pro připevnění minerální vaty. Podrobnější parametry o jednotlivých produktech po rozkliknutí výrobku.


Pro dekorativní úpravy soklů a zvýraznění některých ploch nabízíme oblíbenou kamínkovou omítku weber. Většina těchto barevných. Na izolační vrstvě je následně vytvořena armovací vrstva stěrka s vloženou armovací tkaninou perlinkou a finální povrchovou upravou (pastovitá omítka, fasádní obklad).


Fasádní systém weber

Takto vytvořený kontaktní zateplovací systém zajišťuje zdivu plnou ochranu před povětrnostními vlivy a zvyšuje jeho životnost. Volba materiálů a barev v dnešní pestré nabídce není snadná. Fasádní systémy Fasáda tvoří tvář domu. Povrchovou úpravou zateplovacího systému jsou tenkovrstvé omítky weber.


Dodaci za fasadni sistem. Pinterest facebook Pomoć. Slobodno nam pišite, zovite ili pogledajte odgovore na n. Je vhodná také k přetírání všech typů tenkovrstvých omítek, starších pevných a voděodolných nátěrů nebo tradičních omítek tzv.


Dodáme Vám kompletní fasádní systém od tepelně izolačních desek, přes kotvící materiál až po probarvenou strukturální omítku. Konečná povrchová úprava omítkových systému a kontaktních zateplovacích systémů weber. K ochraně stavby a jejímu barevnému a strukturálnímu ztvárnění při vytváření nových fasá jejich rekonstrukcích, modernizacích a renovacích.


Jednoduše zpracovatelná, probarvená, pastovitá, tenkov. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. FASÁDNÍ TEPELNÉ IZOLACE - Jsme ZOFI fasády s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения