středa 26. září 2018

Bezkontaktní myčka praha

To je již brzy otevřená myčka CW Tech Praha Hloubětín. Nejen pro auta, ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další. Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Pražském Hloubětíně, na křižovatce ulic Průmyslová a Poděbradská. Doporučuji sice běžnou bezkontaktní myčku, ale mají nastavený odpočet tak, že člověk umyje auto opravdu za pár korun.


Dobrý tlak na mytí má myčka v Benešově. Je Vám tak nablízku ať už jedete na víkend z Prahy, každodenně do práce, či jen tak za zábavou. Tímto dávám společnost BKF Myčky s. Myčka , která skutečně myje.


Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem. Nezávazně nás kontaktujte. Automyčka Dejvice v ul. Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Své vozidlo si totiž mohou umýt tak říkajíc po svém, beze strachu, že jim kartáče jakkoli poškodí lak.


Navíc mnohdy za nižší cenu, než u automatické myčky. Bezkontaktní mytí je nejšetrnější způsob, jak dokonale vyčistit a naleštit vůz přesně podle individuálních představ. Samoobslužné mycí boxy jsou k. Bezkontaktní myčka Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let Výše uvedené informace tvoří pouze informativní sdělení. Bezkontaktní automyčka je vyráběna ve verzi dvou až dvanácti stání, s čtyřmi až osmi programy.


Uplatňujeme ideální ekonomiku provozu, pro nejlepší výsledky mytí používáme osmotický systém. Jako budoucí provozovatel s námi domlouváte obsáhlost příslušenství v automyčce a kontejneru. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů. Již více než let se zabýváme mytím osobních automobilů a dodávek (i větších rozměrů - až do výšky max 40m). Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice.


Můžeme Vám nabídnout profesionální služby a dlouholeté zkušenosti v oblasti mytí automobilů. Naším cílem je vybudování a provozování sítě samoobslužných automyček na území celé ČR. Myslete na to, že chvilku potrvá, než nateče do hadice přípravek podle požadovaného programu. Když například spustíte voskování a hned tasíte pistoli, část auta ještě postřikujete čistou vodou, která zůstala v potrubí po předchozím programu oplach. Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu.


Sami si volíte, kolik chcete do mytí investovat. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Ideální alternativou, při které budete mít jistotu, že si lak vozu nepoškodíte, jsou ruční bezkontaktní myčky.


Vozidlo v nich nemyjete kartáčem, ale prudkým proudem vody, tzv. Pokud hledáte navíc jen základní mytí, je pro vás návštěva této myčky i rychlejší a levnější variantou než klasická mycí linka. Pokud navštívíte automyčky Praha bezkontaktní mytí, jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy.


Naše bezkontaktní automyčka je v provozu hodin denně. Jednotlivé ceny v rubrice ceník. Tohle je ta myčka o které jsem psal tady už xkrát,že mě přišla jako nejlepší ze všech wapek.


A lepší jsem stále nepoznal. Jezdím k ní v Pardubicích,první měsíce tam bylo skoro pořád prázdno a letos přes léto už to jelo lépe a radši jsem tam jezdil brzo ráno,kdy tam nikdo není. Naše služby Nabízíme komplexní poradenství a plánování, včetně projekčních prací, možnosti vyřízení stavebního povolení, realizaci a dodaní technologických celků u stavebních prací na klíč.


Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения