pondělí 17. září 2018

Sklárny světlá nad sázavou den otevřených dveří

Lidé se tak na komentovaných prohlídkách dozvědí, jak se v současné. Světlá nad Sázavou V sobotu 26. Má perfektní lom světla a vysokou pevnost a životnost díky příměsi titanu. Lze ji bez hrozby zašednutí mýt v myčkách nádobí a to i při velkém počtu cyklů. Historie moderní sklárny.


Málokteré spojení dvou slov k sobě pasuje tak přesně. Sklářská výroba ve zmiňovaném městě na Vysočině trvá už pětačtyřicet let. Tajemství výroby křehké krásy zajímá stále velké množství lidí, a tak je o pravidelné dny otevřených dveří vždy velký zájem.


Lidová řemesla a trhy Unikátní příležitost shlédnout nejmodernější automatické linky na výrobu nápojového skla u nás! Využijte výjimečnou příležitost zhlédnout ruční výrobu českého křišťálu v nejdéle fungující sklárně na našem území! Program čeká i na děti – šikovní pejskové Astor a Letinka předvedou, co vše se čtyřnohý přítel dokáže naučit. Sklárny nabídnou přímo ve svém areálu a také v podnikové prodejně své výrobky za zvýhodněné, velmi atraktivní ceny.


Bude se konat v sobotu 25. Návštěvníci mají jedinečnou možnost podívat se, jak se vyrábí nápojové i dekorační sklo na nejmodernějších výrobních linkách. Pojďte se s portálem Kudy z nudy podívat na sklářské slavnosti a trhy, výstavy ve sklářských muzeích, dny otevřených dveří v malých i velkých sklárnách a další akce. Poznáte dávnou historii i moderní umělecká díla, podobně jako bohatou mozaiku výrobků, které se rodí pod rukama mistrů svého řemesla.


Crystalite Bohemia veřejnosti pohled do zákulisí výroby. Den otevřených dveří se již tradičně koná u příležitosti zdejší Svatováclavské pouti. Pouť zahrnuje jak zábavné atrakce pro malé i velké, tak i řadu dalších akcí, například prohlídky historického podzemí a další doprovodný program. Děti ráno čekaly nasnídané, vypravené a plné očekávání. Humpolce se nejvíce zamlouvala malým dětem – Kubíkovi a Pepíčko.


V rámci Dne otevřených dveří 29. Víte, jak se vyrábí skleněné zboží, které máte doma? To vše bude doplněno bohatým doprovodným programem a soutěží.


Uvidíte ukázky našich provozů, zařízení a produktů. Zájemci si mohou zdarma s průvodcem prohlédnout, jak vypadá moderní plně automatizovaná výroba nápojového skla. Pro děti je připraven zábavný i naučný program.


Firma Sklo Bohemia zkrachovala, zůstaly po ní dluhy a. Sklárny zaměstnávají 5lidí a dalších přijmou do konce roku, kdy plánují spustit novou linku a pec. Tato akce proběhla už 27. Navštivte místa, kam se běžně nechodí. Dochází k postupnému odstavení jednoho tavicího agregátu a dvou lisovacích linek. Při příležitosti otevření sportovní haly bychom Vás všechny rádi pozvali k její návštěvě v sobotu 16.


Poslední úprava: před lety. Průběhem dne otevřených dveří v sobotu 24. Vás provede následující fotogalerie. Podobnou techniku zdobení mohou návštěvníci zhlédnout v sobotu 21.


Sklárna bude podle Marka Mikláše volně přístupná veřejnosti od osmi hodin ráno a nabídne prohlídku celého sklářského provozu, od hutě až po různé techniky dekorování. Akce končí ve hodin. V sobotu také sklárna BOMMA otevře své dveře veřejnosti, která tak bude mít skutečně jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí sklárny světového formátu. Přehledný seznam aktuálních termínů dnů otevřených dveří na středních a vyšších odborných školách v celé České republice.


Dny otevřených dveří na středních školách – Stredniskoly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения