pátek 14. září 2018

Whirlpool amw 921 ixl

Find Your Spare Part Clear All. AMW 9IXL Choose your part Part. Baking Tray Coupling Lamp Motor Roller Turntable Waveguide. We have an extensive range of genuine Whirlpool Microwave spare parts.


Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Maximum power grill: 7W: Hatch Op. Společnost Whirlpool CR, spol. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde.


Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. Prémium dizájnja, és szinte mindenre kiterjedő funkciói révén, konyhád nélkülözhetetlen darabjává válhat. Tento kompaktný spotrebič je doslova nabitý funkciami, ktoré vám uľahčia a zrýchlia prípravu pokrmov. Moderné nerezové prevedenie je doplnené unikátnym povrchom iXelium, ktorý uľahčuje čistenie, chráni proti zožltnutiu a poškriabaniu.


Check Out Whirlpool Amw on eBay. Fill Your Cart With Color today! Moderní vestavná mikrovlnná trouba z nabídky známého výrobce spotřebičů. Trouba s unikátním povrchem iXelium, který usnadňuje údržbu a čištění spotřebiče a brání vzniku skrvn. Uživatelům je k dispozici velmi zajímavý funkce Crisp, což je patentovaná funkce pro zapékání potravin shora i. Vnitřní objem trouby Údaj o velikosti vnitřního objemu trouby v litrech.


Má elegantné nerezové prevedenie s ochranou proti odtlačkom prstov, celá špecifikácia 289. V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod. S neutrálním designem se tato trouba hodí do každé kuchyně, i té malé.


Whirlpool amw 921 ixl

Patentovaná funkce Crisp upeče pokrmy do křupava shora i zespodu stejně, jako tradiční. Tento displej uľahčuje ovládanie mikrovlnnej rúry. Vnútorný objem rúry Údaj o veľkosti vnútorného objemu rúry v litroch. Ennek köszönhetően villámgyorsan süti ropogósra ételeidet.


Tésztasültek, szuflé, sőt akár még torta készítésre is alkalmas. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete n. Dál už hledat nemusíte!


Aktuális Whirlpool amw9ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Szállítási idő: munkanap. Díky 3D distribuci mikrovln prohřívá pokrmy rovnoměrně. Zvládne je nejen ohřát, ale díky zabudovanému grilu je i opeče.


Součástí vybavení je i grilovací mřížka. Funkce Crisp vám umožní upéct pokrmy shora i zespodu do křupava. Spotřebič je navíc opatřen povrchovou úpravou proti otiskům prstů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения