úterý 11. září 2018

Dávkovač tekutého mýdla

Dávkovač tekutého mýdla

Dávkovač mýdla Sanela ner. Chcete elegantně schovat mýdlo? Pořiďte si moderní dávkovač tekutého mýdla od firmy Merida. Plastový, nerezový či chromový?


Každá z nich je navíc k dostání také v matné verzi. K dispozici je i bezdotykové dávkování. Levné dávkovače tekutého mýdla - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu!


Tekuté mýdlo Tea Tree 5l, lehčený kanystr. Skvělý pomocník v domácnosti, na pracovišti, nebo ve zdravotnických zařízeních. Tento systém je velmi hygienický a zajistí snížení výskytu bakterií. Bezdotykové ovládání zaručuje maximální hygienu.


Objem nádoby dávkovače je 5ml. K tomu doporučujeme pořídit praktický dávkovač , který zároveň v koupelně velice dobře vypadá. U nás si vyberete dávkovač na mýdlo stojánkový, závěsný, bezdotykový, skleněný, nerezový, chromový, plastový atd. V našem sortimentu nabízíme opravdu širokou škálu dávkovačů tekutého mýdla - klasické nebo bezdotykové, v různých barvách, designech i velikostech.


Vyberte si od nás ten pravý dávkovač , který skvěle doplní vaši koupelnu. Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. MEDIGEL SPRAY PLUS HOSPITAL CS. Se stylovými dávkovači tekutého mýdla si můžete v koupelně klidně sehrát mýdlovou operu. Praktický a přitom designový doplněk si totiž zamilujete hned při prvním použití.


Nerezové dávkovače tekutého mýdla v lesklém a matném provedení. Zápustný chromovaný dávkovač tekutého mýdla. Automatické nerezové nástěnné dávkovače mýdla.


Nabízíme dávkovače v plastovém i nerezovém provedení. Vybírat lze z několika designových variant, takže si každý zákazník vybere ten nejvhodnější dávkovač tekutého mýdla , který potřebuje. MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, bílá 583BI.


Losdi uzamykatelný dávkovač. Skladem, ihned k odběru ks. Celkové mytí rukou je rychlejší, snažší a spotřebuje se méně vody.


Hledáte praktický dávkovač tekutého mýdla na zeď, se kterým nebudou žádné problémy, a zároveň se bude líbit? Potom je Vaše pátrání u konce. Náš internetový obchod ABSTORE. Obsluha dávkovacího zařízení je. Bílé doplňky vypadají skvostně a snadno se kombinují s dalšími prvky v koupelně.


Dávkovač tekutého mýdla

Dotváří tak celkový příjemný dojem z této místnosti. Pístový systém dávkování zajišťuje vysokou životnost. Variantou k matnému nerez provedení je dávkovač mýdla v provedení.


Zabudovaná plastová nádobka o objemu 8ml. Mechanická pumpička ovládaná přez tlačítko. Tlačítko provedení kombinace ner.


Dávkovač tekutého mýdla

Prostý design této řady v sobě skloubil nadčasový vzhle spolu s funkčností každého výrobku. Patří k nejpoužívanějším produktům této řady. Antibakteriální plastový dávkovač tekutého mýdla Hytech. Bílé provedení, na dolévání, objem l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения