čtvrtek 13. září 2018

Olej na kuchyňskou desku

Dřevo je nejnáchylnější k poškození ještě před samotnou instalací kuchyňské desky, několik vrstev oleje na ni tedy aplikujte ihned po koupi. Novou desku olejujte častěji. Desku lehce zbruste jemným smirkem, očistěte vysavačem a hadříkem a následně na ni z obou stran i na hrany naneste vrstvu oleje.


Pomocí štětce naneste na desku malé množství oleje a rovnoměrně ho rozprostřete. Následně plochu setřete čistým hadříkem nepouštějícím chlupy a ujistěte se, že olej na dřevě tvoří souvislou vrstvu.

Dobry den, potrebujeme poradit pro zakaznika kvalitni olej na novou kuchynskou pracovni desku z dubove sparovky. Ahoj, mate nekdo tip na olej , kterej mi ochrani masivni kuchynskou desku ? Mam zkusenost s olejem Behandla z Ikea a planuju ho i koupit, ale necham si poradit ,vi-li nekdo o produktu v obdobne cenove relaci (L za cca 15-). Oleje na kuchyňské pracovní desky Kvalitní olej na dřevěnou kuchyňskou desku zajistí, že bude stále vypadat jako nová.


Použijte kvalitní oleje Osmo či pečující gely Woca. Olej na dřevĕné kuchyňské pracovní desky linek je vhodný jak na lakované tak i nelakované nebo pouze přebroušené dřevěné povrchy. Zvyšuje povrchovou odolnost dřevěných ploch a způsobuje vodovzdornost a odolnost proti zašpinění.

Top Olej - na kuchyňské pracovní desky 5l bezbarvý - Speciální kombinace oleje a vosku k bezbarvé úpravě povrchu nábytku a (kuchyňských) pracovních desek. Olej CLOU Arbeitsplatten-Öl se neředí. Před odebráním olej dobře promíchejte. Neředěný olej rovnoměrně naneste ve směru vláken. V průběhu nanášení a schnutí dostatečně větrejte.


Top Olej učiní povrch dřeva odolným vůči skvrnám a chemikáliím používaným v domácnosti. Vhodný i na dětské hračky. Produkt je odolný vůči slinám a potu, je certifikovaný pro styk s potravinami.


Pak si dejte pauzu – 15–minut na čaj nebo kafe a vraťte se zpět s novou látkou, kterou setřete nadbytečný olej na dřevo. Jakmile dokončíte spodní stranu, otočte desku a opět začněte hranami a pak zbytek. Kolem dřezu či baterie, kde je deska více namáhána, co se týče absorpce vody můžete klidně aplikovat několik dalších vrstev oleje na dřevo navíc. Nanesený olej na horní části pracovní desky nechte pracovat několik minut, aby dobře vyplnil celý povrch.


Dřevo pohlcuje olej na různých místech různě. Olej na kuchyňské pracovní desky aplikujte ve směru zrna pomocí hadříku, který nepouští vlákna. Nechte přes noc uschnout.

Nejprve očistěte pracovní desku lehkým zbroušením, setřete a zbavte ji veškerého prachu. Letitá uklízečka Teresa Wardová za kamerou není zcela ve své kůži, ale na přiloženém videu přichází s prostou logikou – olej nejde dohromady s vodou, ale olej s olejem se snášejí dobře. S přibývající mastnotou na nábytku je stále naléhavější i otázka, jak se jí zbavit.


Po této jednoduché informaci vezme Teresa. Ochraňuje dřevo v interiéru před vlhkostí a nečistotami. Po nátěru pronikne hluboko do ošetřovaného dřeva a poskytuje mu dokonalou ochra.


Na nerezové plochy uvnitř trouby či mikrovlnky nepoužívejte hrubé houbičky, které vám povrch poruší a další špína se vám přichytí mnohem snáz! Nejen na nábytku, ale i na držácích, digestoři a dokonce i na ostatních spotřebičích najdete nepříjemnou vrstvu mastnoty, na kterou se prach lepí velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения