středa 19. září 2018

Chůvička avent bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Baby monitory, chůvičky - bazar. Vybírejte z 8inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Philips avent SCD 510- elektronická dětská chůvička , plně funkční, velký dosah, možno nastavení citlivosti a hlasitosti. Možnost provozu také na běžné tužkové a mikrotužkové baterie.


Obousměrná komunikace, automatická výstraha při překročení dosahu. Lze zapnout jemné světlo pro lepší usínání. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Dosah ve volném prostoru až 3m.


Elektronická chůvička s techn. AVENT - chůvičky, odsávačky, dudlíky Avent. Těhotenství a rané rodičovství je velmi vzrušující a zároveň náročné období. V takové situaci je dobré vědět, že existuje nějaká odborná pomoc pro péči o Vás i Vaše děti. Maminky vědí, že Monitory dechu, chůvičky stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dětská chůvička v hodinkách je moderní a snadnou variantou, jak mít vaše dítě pořád pod kontrolou. Pomocí těchto hodinek můžete sledovat vaše dítko během každodenních činností.


Popis: Skvela, plne funkcni chuvicka v dobrem stavu. Kompletni baleni, přidávám i dvě nabíjecí baterie do rodičovské chůvičky. Avent Baby monitor digitální SCD5Baby monitor digitální Digitální elektronická chůva s kvalitním oboustranným přenosem zvuku bez přeslechů - 1kanálový automatický přenos - funkce zpětné komunikace s Vaším dítětem - smart ECO mód zajišťuje efektivní využívaní energie - vysílač se aktivuje, pokud hlasitost překročí určitou mez - zvukem aktivovaná. Obě jednotky jsou jak na baterie (RJ na nabíjecí), tak do sítě. Spuštění ukolébavky či světla na dálku je příjemný bonus, stejně jako možnost na miminko mluvit.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze. Zde naleznete inzeráty s tématikou chůvičky. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky chůvičky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubrik.


Lze nastavit citlivost zvuku, díky možnosti připojení i na tužkové baterie běžně dostupuné v obchodě ji lze použít nejen doma, ale i venku. Deti - Avent odsavacka bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Chůvička rovněž obsahuje. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения