úterý 11. září 2018

Rýžová dieta hubnutí

Co je rýžová dieta a jak funguje. Primárně tedy není určena na hubnutí , avšak jelikož během ní budete jíst převážně rýži, která vám hodně energie nedá, je samozřejmé, že během ní i něco zhubnete. Nutno podotknout, že obě patří k vyznavačkám zdravého životního stylu a rozhodně nějaké velké hubnutí nepotřebují. Spíše než k hubnutí slouží k pročištění a detoxikaci organismu.


K minimálnímu efektu shození váhy dojde ale i při této dietě a to v důsledku výrazného omezení přísunu potravy a energie.

Rýžová dieta , jak už její název napovídá, je založená především na konzumaci rýže. Samotnou rýži jezte maximálně dny ( rýžová dieta ) – to je na celé dietě asi to nejtěžší. Pak začněte postupně přidávat zeleninu, tofu, kuřecí maso.


Dieta se stane vyvážená a tím i prospěšnější pro Vaše tělo (vyvážená dieta ). Vyhodnocení rýžové diety. Asijské národy, které konzumují převážně tuto obilovinu, jsou velmi štíhlé. Podobně jako například mléčná nebo tukožroutská dieta má své výhody a nevýhody.

Základem rýžové diety, jak už název napovídá je rýže. Pokud rýži nemusíte, tak asi nemá smysl o této dietě vůbec uvažovat. Jestliže tedy potřebujete dát nějaké to kilo dolů, získat znovu ztracenou energii a pročistit organismus, rýže je naprosto ideálním pomocníkem.


Sice po ní zhubnete několik kil, ale kvůli pročišťujícím účinkům rýže se jedná zejména o vodu. Neměli byste ji držet déle než deset dní, proto nemůžete očekávat takový váhový úbytek, jaký byste si představovali. Nejvhodnější je neloupaná rýže, která má nízký glykemický index a mnoho vitamínů, a Basmati, která má také nízký glykemický index.


Než k hubnutí slouží k pročištění a detoxikaci organismu. O její pozitivech a negativech se dočtete n naší recenzi. Jak rychle kila ztratíš, tím rychleji je po ukončení diety opětovně nabereš.


Pokud nejsi zarputilý rýžomilec, do tohohle detoxu se vůbec nepouštěj. Přibývá lidí, kteří chtějí tento revoluční způsob hubnutí vyzkoušet. Obsah článku: Princip oblíbené diety v krabičkáchOdkud se vlastně vzala? Zhubnutí ale způsobí téměř každá jednostranná dieta.


Otázkou je, jak moc je zdravá, nebo naopak škodí. Stačí se podívat do kalorických tabulek pro přílohy k jídlu: rýže má ve 1gramech 5kJ (1kcal), zatímco brambory 2kJ (kcal), těstoviny průměrně 5kJ (1kcal) a tolik zatracovaný houskový knedlík dokonce jen 3kJ (kcal). Zbavte se přebytečných kil bez stresu a hladovění!

Jednoduché recepty jsou hotové raz dva a navíc obsahují mnoho zdraví prospěšných látek. Rýže je téměř zázračná plodina. Postará se o vaši dobrou náladu a navíc dodá tělu potřebnou energii a vitalitu. Hlavní složkou potravy je rýže, kterou lze kombinovat například se zeleninou či ovocem.


Kvalitní pitný režim – dostatek neslazených nápojů se doporučuje nejenom při dietách, ale pro dobré zdraví obecně a rýžová dieta vás pitný režim naučí. Pročištění organismu – významným plusem diety je vedle hubnutí i pročištění organismu, které by se mělo absolvovat 1x až 2x ročně, ať již za pomoci této diety, nebo třeba různých bylinek a tinktur. Asi nejzdravější a nejvyváženější dieta ze všech uvedených stravovacích režimů.


Pijete při ní speciální redukční koktejly, které koupíte v lékárnách nebo prodejnách se zdravou výživou. Koktejlem se pak při rychlém hubnutí nahrazují až dvě hlavní jídla denně, při pomalejší redukci váhy pouze jedno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения