čtvrtek 20. září 2018

Prostěradlo 140x200 bavlna

Froté prostěradlo 60x120cm, středně tyrkysová Skladem 2Kč. Jersey prostěradlo 70x140cm, lososová 2Kč. Prostěradlo ze 1 bavln. Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany.


Prostěradlo 140x200 bavlna

Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. PROSTĚRADLO FROTÉ 140x2. Složení: bavlna , polyamid. Díky polyamidu jsou prostěradla dokonale probarvená, drží tvar a jsou odolnější proti vytahání a oděru.


Bavlna 140x2, Písecké lůžkoviny. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Styl skandinávský venkovský. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní prostěradla ze 1 bavlny jsou klasikou, která neomrzí ani nezklame.


Prostěradlo 140x200 bavlna

Potřebujete oživit nudné povlečení? Doporučujeme vyzkoušet některou z netradičních barev. Detail produktu Do obchodu. Jak vybrat dokonalé prostěradlo. POVLEČENÍ BAVLNA 140x2, BytovyShop.


Nabízíme vám velmi široký výběr záclon, povlečení, přehozů, přikrývek, polštářků a mnoho dalšího ve špičkové kvalitě a skvělé ceně! Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. V této sekci Vám nabízíme klasická bavlněná prostěradla v rozměru 140x24 taktéž nazývány plachta.


Prostěradlo 140x200 bavlna

Elastické prostěradlo s gumičkou je vhodné na matraci s maximální tloušťkou cm. Bavlněné prostěradlo je vyrobeno ze 1 bavlny, zaručuje Vám stálost barev a má mnoho využití. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů.


Dáváte přednost oblíbenému froté? Předností bavlněných povlečení je především výborná prodyšnost a schopnost absorbovat mnoho tekutiny, navíc bavlna je odolná vůči častému praní. Nabízíme povlečení na jedno lůžko, povlečení na dvě lůžka a různé další produkty. Vybírat můžete z více než tří desítek barevných odstínů, takže zkombinovat prostěradlo s jakýmkoliv dezénem povlečení nebude problém.


Povlečení bavlna 140x2,70xAteliér oranžový, Hladké bavlněné povlečení české výroby z kvalitní látky. Povlečení 140x2nabízíme z různých materiálů jako je hladká bavlna , povlečení krep, satén, flanel, damašek či mikrovlákno. Vybrat si můžete z několika stovek vzorů, včetně dětského povlečení.


Veškeré námi nabízené povlečení 140x2je české výroby. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Chcete-li příjemné a luxusní povlečení, zvolte bavlnu (případně egyptskou bavlnu). Kupte si bavlněné povlečení s ornamentálním potiskem, kostkou, nebo jednobarevné bílé, šedé, fialové.


U nás seženete povlečení ze 1 bavlny na jednolůžko i na dvoulůžko - tedy francouzské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения