čtvrtek 27. září 2018

Vanocni ubrus

Vanocni ubrus

K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Prostřete na váš štědrovečerní stůl krásný vyšívaný vánoční ubrus. Nabízíme také vánoční PVC ubrusy, které jsou omyvatelné a přitom zajistí vaší kuchyni či jídelně příjemnou vánoční atmosféru. Vedle kuchyňského textilu u nás nakoupíte také prvotřídní záclony, voály a povlečení.


Vanocni ubrus

Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé? Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus.


Goldea vánoční bavlněný ubrus - vzor stříbrné hvězdičky na šedém - kulatý Ø 60. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje.


Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Máte kavárnu a chtěli byste ubrus , který v zákaznících vyvolá pocit, že popíjejí kávu v Paříži? Nebo už se nemůžete dočkat Velikonoc a těšíte se, až celou domácnost oblečete do barev jara se vzory kraslic a pomlázek? Díky ubrusům a látkám s digitálním potiskem se vaše představy stanou snadno skutečností. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost.


Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Vyberte si ručně šité ubrusy vánoční motivy z kvalitních látek. Krásné ubrusy ručně šité v ČR. V dnešní uspěchané době odchází řada domácností od klasických textilních ubrusů, což vidíme jako velkou škodu. Věřte, že harmonickou atmosféru stolu prostřeného kvalitními, krásně splývavými damaškovými ubrusy, naprony nebo běhouny a doplněné ubrousky nic nenahradí. VÁNOČNÍ ubrusy a prostírání Rádi Vám ušijeme i jiný rozměr ubrusu do dnů.


Vanocni ubrus

Vánoční ubrus kulatý pr. Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus ? Vyšívaný vánoční ubrus a šály CHRISTMAS 176. V naší nabídce kulatých ubrusů naleznete ubrusy o průměru Ø - 2cm. Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy, tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou. Při výběru nového ubrusu je nutné znát průměr stolu, od kterého se odvíjí průměr ubrusu.


Teflonový ubrus není jen hezký dekorativní doplněk Vašeho stolu, disponuje voděodpudivou úpravou, díky které je vysoce odolný proti zašpinění. Vhodný pro každodenní použití i slavnostní příležitosti. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů.


Vanocni ubrus

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Máte stůl nestandardní velikosti a nemůžete na něj sehnat ubrus ? Toužíte mít doma kulaté ubrusy, oválné nebo jiný atyp?


V nabídce máme i patchworkové ubrusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения