pondělí 24. září 2018

Nůž zavírací

Delica zavírací nůž s klipem, černá FRN, hladké ostří. Dozier Mini Folder, zavírací nůž s klipem. Medic, zavírací nůž s klipem. Taktické zavírací nože mají přes svůj bojový charakter všestrannou využitelnost.


Jsou vyráběny z moderních odolných materiálů, vhodné pro celodenní nošení. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí.

NENÍ SKLADEM, dodání do max. Kizlyar Biker Kizlyar Biker 1. Zavírací nůž pro náročné. Nůž vyvinutý pro ruskou po. Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů.


Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu. Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem).

Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Nebo máte spíše zájem o lovecké. Multifunkční nože mají více funkcí, typicky velký zavírací nůž , nůž se zubatým ostřím, vývrtku, nůžky a další. Victorinox nože jsou ideální na turistiku i cestování.


Výrobce Leatherman poskytuje multifunkční. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! Ontario RAT (Randall´s Adventure Training) jsou velmi oblíbené nože, pro svůj vynikající poměr ceny a kvality. Rat je zavírací nůž typu EDC, který byl vytvořen ve. Nůž se osvědčí jak na turistické výpravě, tak při práci kolem domu.


Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních. Na první pohled zaujmou různé designy a materiály rukojetí. Proto neváhejte a vyberte si kapesní zavírací nůž , který vás zaujme. Veškeré zavírací nože jsou vyráběny z kvalitních materiálů.


Houbařský kapesní zavírací nůž Opinel s dřevěnou bukovou rukojetí a čepelí z leštěné nerezové oceli,která je na zadní straně mírně vroubkovaná. Tvar rukojeti je upraven. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl.


How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30.

Nože, zavírací nože, severské nože, finské nože Puukko a nože EDC nakupujte v obchodě Lamnia. Největší výběr, dodání zdarma a rychlá expedice. Každý muž má mít svůj nůž. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí.


Nerez damaškový zavírací nůž s titanovými prvky. Bolstry - Titan - uprava Stonewash anodizován. Ručka - Carbonfibr Tělo nože - nerez,hodinkové zdobení. Mezistěna -Titan - uprava Stonewash anodizován.


Kulička - anodizovaný Titan. Klip- anodizovaný Titan a nerezová destička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения