pondělí 9. prosince 2019

Symboly na pračce

Znáte to rčení, že není hloupých otázek? Rozhodně to platí, když chcete zjistit, co znamenají symboly na vaší pračce. Nejlepší je sednout k počítači a najít si návod k vašemu konkrétnímu modelu (pokud nemůžete najít ten papírový). Pomocí symbolů na pračce volíme program, který potřebujeme.


Symboly na pračce ve vlastní domácnosti si obvykle rychle zapamatujeme. Zejména jsme-li člověkem, na jehož bedrech praní spočívá. Tím to ale nekončí, na pračce jsou další symboly. Chrání textil před poničením.


Když ho vyperete na vysokou teplotu, může se srazit. Možná do pračky ani nesmí. Co symboly říkají a jak se v nich vyznat? Co znamenají ty tajemné symboly na pračce ? Na každém kousku oblečení je štítek s pracími symboly. Některé najdete i na pračce.


I když se někdy mohou zdát jako hieroglyfy, mají svůj význam. Vanička s číslem uvnitř značí praní prádla v udané teplotě. Co ale ty další symboly ? Stejně jako se učíte dopravní značky, učte se i prací symboly.


Pri kúpe novej práčky sa najviac tešíme zo svetlej budúcnosti našej bielizne. Predpokladáme, že naša nová práčka bude fungovať ako stopercentný robot, ktorý umyje a vyčistí všetko. O to skôr, ak nás predajcovia na reklamných letákoch presviedčajú, že práve táto mašina je na najlepšia. Keď však doma práčku snov. Jsou na Vašem prádle grafické značky a symboly ošetřování prádla, kterým nerozumíte?


Použijte naši tabulku Symboly a značky ošetřování prádla. Perte maximálně na °C. V tomto případě perte v pračce na °C, omezte množství prádla a neždímejte (nebo jen krátkou chvíli).


Tento styl praní je vhodný pro prádlo ze syntetických vláken. TIP: Stejně jednoduché jsou i symboly na pračce. Všechny značky je mívají jednotné, znaky praní prádla na pračce se liší pouze v unikátních technologiích. Například symboly na pračce Whirlpool obsahují i piktogramy pro speciální osvěžující program FreshCare nebo zobrazení aktuální spotřeby EcoMonitor. Moderní pračky nabízejí celou řadu funkcí, které vám usnadní práci a přitom přispějí k efektivnějšímu praní.


Při běžných denních povinnostech však mnohdy nestíháme věnovat patřičnou pozornost symbolům na pračce , a některé užitečné funkce tak ani nevyužíváme, protože nastavujeme programy více méně ze zvyku. Materiály vyžadují speciální péči, sledování štítků se symboly údržby, výběr správných pracích programů, pracího přípravku a dodržování pravidel. Rozdělte si prádlo před praním do skupin na bílé, černé, barevné a jemné prádlo.


Pozorně čtěte pokyny na etiketě. Ikony na pračce určují další a inovativní funkce V posledních letech se pračky - automatické stroje výrazně změnily. Pokud se prádlo může prát v pračce.


Továrny, které vyrábějí tento typ domácích spotřebičů, se neustále mění jak v konstrukci modelů, tak iv jejich vnitřním vybavení. Znak uvedený pod symbolem znamená, že na výrobek takto označený se musí mírně mechanicky působit a nebo působení teploty, vlhkosti, pomocných prostředků ap. Výrobek se může vyvářet. Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost. Mechanické působení, máchání bez kontroly teploty vody a. Moderní pračky jsou navrženy tak, aby byly pohodlné pro uživatele a snadno se jim podaří v procesu praní.


Někdy je však velmi obtížné porozumět principu provozu nově pořízených zařízení. Většina symbolů na pračku téměř jasné, ale jsou zde i takové znaky, pochopit, jehož účelem není okamžitě pracovat. S pracími symboly se setkáváme na všech druzích oblečení.


Abyste si nezničila nové šaty nebo sako, vyplatí se je znát. Přinášíme vám jich téměř padesátku. Obecně by se to dalo shrnout tak, že jak perete prádlo v pračce , tak ho můžete sušit v sušičce.


Tedy to, co běžně perete na stupňů můžete dát do sušičky bez obav, pro prádlo prané na stupňů je vhodnější jemnější program a to, co obvykle perete pouze na stupňů do pračky raději nedávejte. Zajímá vás, co znamenají symboly na oblečení? Přečtěte si náš článek, ve kterém vám jednoduše vysvětlíme, jak prát prádlo podle pokynů na visačce.


Prací symbol, také zvaný symbol údržby, je piktogram, který naznačuje jak prát, sušit, chemicky čistit a žehlit oblečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения