pátek 13. prosince 2019

Kulmofén braun satin hair 5

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today. Braun Portugal 2views.


Pro přípravu dokonalého účesu využiješ stupně regulace teploty a proudu vzduchu nebo turbo spínač pro chladný vzduch. Vlny, lokny, zatočené konce, objem. Stačí použít funkci páry a každému pramenu. The unique design prevents dry out and distributes heat evenly for perfect.


Prémiově vybavený teplovzdušný ondulační kartáč, který zaujme především speciální funkcí Páry. Ta vám umožní snadno tvarovat vlasy a to bez nutnosti jejich mytí. Na prípravu dokonalého účesu využijete stupne regulácie teploty a prúdu vzduchu alebo turbo spínač pre chladný vzduch.


BRAUN Satin Hair - Kulma AS5je výkonná teplovzdušná kulma určená pro perfektní styling vlasů. S touto kulmou si vlasy vysušíte a upravíte najednou. Navíc výkonná funkce páry uvolní do vlasů vlhkost a umožní vám vytvarovat suché vlasy do nového účesu, takže si je před úpravou ani nemusíte mýt.


Navyše výkonná funkcia pary uvoľní do vlasov vlhkosť a umožní vám vytvarovať suché vlasy do nového účesu, takže si ich pred úpravou ani nemusíte umývať. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Konce nástavců jsou opatřeny plastovými kolíky nebo zakončeními, chcete-li. Zabudovaná technologie „ Satin ion“ – napomáhá proti elektrizování vlasů a zvyšuje lesk a zdravý vzhled. Udělejte si pokaždé jiný.


Vlastnosti:šetrne natáča vlasy a vytvára moderné účesynatáča vlasy bez zaťažovania a lámaniamožnosť regulovania teplotyzamedzuje lámaniu a poškodzovaniu vlasovsúčasťou sú náhradné nadstavcePoužitie. Nemusíte si tedy vlasy umývat vždy, když si je potřebujete upravit. Stisknutím tlačítka suché vlasy snadno a rychle osvěžíte! Pracuje pomocí páry, a tak můžete svůj účes měnit snadno kdykoliv během dne.


Recenze od uživatele s celkovým hodnocením 1. Přidat recenzi produktu Ověřený zákazník. Teplovzdušný ondulační kartáč Satin Hair AS5s párou, která osvěžuje účes. Doporučujeme omezit volbu dobírky a platit přímo na e-shopu (převodem, kartou apod.). Pokud přesto zvolíte platbu dobírk.


Zafixování nového účesu zajistí funkce chladného vzduchu. Zľavy až Doprava do druhého dňa. Nezapomeňte si hotový účes zafixovat geniální funkcí ochlazovacího stupně.


Ať už si dnes vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения