pondělí 9. prosince 2019

Pračka whirlpool awg 681

Dostal jsem ji s prasklým horním rámem uložení tlumiče bubnu. Tlumič provizorně přichycen pevným provázkem aby byla pračka funkční. Dość znana w Polsce pralka whirpoola ( na licencji Philips), po wymiane łożysk. Pračka pere , ale sporadicky ždímá.


Prodám starou pračku plně funkční, v zachovalém stavu, bez rezu a povrchového poškození, na kg prádla, 8otáček.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Find Your Spare Part Clear All.

Bearing Belt Carbon Brush Dispenser Door Door Handle Door Interlock Drawer. Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonn.


K dispozici je i pračka amerického typu, která nemá topné těleso a je nutné připojit ji na přívod teplé vody. Marek Proche Zákaznická podpora. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství. AWG 6WP Zeptejte se.


Veškeré zboží přímo od výrobce. Aukce 4Kč s dopravou 49. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii.


Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians. This site helps you to save the Earth from electronic waste! Poloprofesionální pračky, AP Servis. Předem plněné štíhlé pračky Whirlpool s technologií smysl.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací. Buy Whirlpool awg on eBay. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


C až 90°C, úsporný program a polovičná náplň, výška 86cm, šírka 40cm, hĺbka 60cm, hmotnosť kg. Pojme až kg prádla. Volba odloženého startu, skvrny, sprchování prádla. Funkční, dovoz na dohodu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pracuje s inteligentní technologií 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения