pondělí 30. prosince 2019

Pronájem kávovaru praha

Nechcete si kávovar kupovat? Máme pro Vás řešení ve formě zapůjčení Vámi vybraného kávovaru z naší nabídky s odběrem kávy FRESHCOFFEE. Provozovatel webu, společnost SC Italy Coffee s. Souhlasím Více informací.


Bezplatný pronájem kávovaru je řešení pro malé i velké podniky. Existuje lepší způsob, jak začít den, než je šálek vynikající kávy? My ve společnosti cafe. Ke kávovaru spolu vybereme kávu, která vám bude nejvíce vyhovovat.


Kávovar na ní přesně nastavíme tak, aby byl výsledný šálek nejlepší možný. Pokud vám nebude v průběhu pronájmu kávovaru cokoli jasné, nebo se kávovar porouchá, naše servisní linka je vám plně k dispozici. Pronajímáme široký výběr kávovarů, máme řešení pro každou kancelář. Kromě kávovarů zajišťujeme v rámci nápojového servisu i přístroje na vodu. Dopřejte si v kanceláři kávu bez starostí!


Pronájem kávovarů sjednáváme již od 14ti šálků kávy denně. Za měsíc stačí odebrat kg pražené kávy z našeho širokého sortimentu. Zapůjčíme Vám kávovary De Longi či espresso JURA.


Neváhejte nás kontaktovat a objednejte si pronájem kávovaru. Zvolíte-li pronájem kávovaru do kanceláře od cafe espresso. Prestižní italská káva Caffé Vero nově v naší nabídce. Italská pražírna kávy Caffé Vero (což v překladu znamená pravá káva) sídlí v severním italském městě Vicenza a patří mezi nejlépe hodnocené pražírny vůbec, vyznačuje se především používáním těch nejmodernějších pražících technologií, nejkvalitnějších surovin a maximální garancí kvality.


ZAHRAJE na všechny smysly. Manuel Caffé vždy věřil v kvalitu a osobitost pauzy na kávu, právě tak, jak ji zažíváme my Italové. Zvyk, který vítězí hned od prvního vyzkoušení, který se podnik rozhodl šířit i mimo státní území. Specializujeme se na pronájem , servis a prodej kávovarů, prodej zrnkové kávy a kapslí do kávovaru pro výrobu kávy.


To nejlepší na vaše pracoviště. Přestávky na kávu během pracovního dne jsou okamžiky prohlubující vztahy zaměstnanců. Káva a kávovary Nespresso pro kanceláře pomáhají proměnit rychlý rozhovor v kvalitní konverzaci. Výhody pronájmu kávovaru. Každý měsíc vám doručíme čerstvě upraženou kávu přímo k vám do firmy.


Kávu si zvolíte sami podle vašich chuťových preferencí. Bez nutnosti dlouhodobého závazku z vaší strany, službu je možné využít třeba jen na jeden měsíc. Právě teď Vám zapůjčíme kávovar do Vašeho podniku zcela ZDARMA. Přesvědčte se, jak dokáže výtečné espresso nebo cappuccino posilovat věrnost Vašich zákazníků a zvýšit četnost jejich návštěv. Podmínkou pro bezplatné časově neomezené zapůjčení kávovaru je pouze nákup kávy u nás.


Prodej a pronájem kávovarů kávy a příslušenství. Kávovary pro domácnost, firmy i kavárny Kávovary pro domácnost, firmy i kavárny ZRNKO KÁVY Profesionální příprava kávy Pár zrnek kávy může přinést mnoho radosti. Rádi si s Vámi domluvíme schůzku i mimo naši běžnou pracovní dobu. Také je možné domluvit si individuální konzultaci přímo u Vás doma, nebo ve vaši kanceláři, či provozovně. Po celkové kontrole a lokalizaci závady na vašem kávovaru , vás budeme obratem kontaktovat a konzultovat postup případné opravy.


Zapůjčení náhradního kávovaru po celou dobu opravy již od 6Kč bez DPH dle typu kávovaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения