čtvrtek 5. prosince 2019

Ruční mytí aut praha 10

Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze! Nejkvalitnější péče pro Váš automobil – ruční mytí v centru Prahy. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla.


Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s nabízenými. Mytí a čištění auta parou v Praze.

Hloubkové čištění, dezinfekce - interiéru auta. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru. Nechcete své auto svěřit do péče strojům? Ruční mytí aut a ruční čištění interiérů vám zaručí šetrnou péči o každý kousek vašeho auta. Ověřené informace o firmách z oboru Automyčka a ruční mytí aut v okrese Praha a okolí.


Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí. Používáme výhradně moderní. Jste na správném místě!

U nás si vyberete ze širokého spektra autofólií a barev fólií. Případně Vám rádi poradíme a doporučíme tu nejvhodnější fólii, kterou následně profesionálně aplikujeme na Váš vůz. Navštivte prostory naší automyčky RUČNÍ MYTÍ AUT. CZ v areálu Wellness Hotel Step. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět.


To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Automyčka Collection poskytuje detailní ruční mytí a čištění interéru.


Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace kůže, renovace laku. Jsme specialisté na ruční mytí a kompletní čištění osobních vozidel, voskování karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru a to vše výhradně zaškolenými pracovníky. Práce je vždy prováděna do nejmenších detailů a to jak u nás v centru, tak také přímo u Vás.


Stačí nám k tomu prostor na. Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění. Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR. Car wash Praha - Uhřiněves má pro své stálé zákazníky věrnostní kartu s identifikačním číslem, která vám vrací zpět z každé Vaší útraty u nás.


Tyto peníze se ukládají na Váš věrnostní účet, pro další služby nebo získáte každé 10.

AutoWash Líbeznice RUČNÍ MYTÍ PRAHA VÝCHOD. Ruční čištění auta a leštění autolaku Praha 10. Ruční vysávání interiéru vozidla, čištění kožených a čalouněných autosedaček, palubní desky. Ruční mytí a čištění aut je možné na dvou provozovnách v Praze a blízkém okolí: provozovna Legerova a provozovna Nupaky u Prahy.


Ceník najdete také zde ve ve formátu PDF. Níže uvedené ceny jsou bez DPH. Více infomací o službách a cenách naleznete v našem ceníku.


Autopůjčovna Praha , osobní a autobusová doprava, pneuservis, ruční mytí aut , parking, půjčovna aut - Rent a car. Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения