pondělí 30. prosince 2019

Whirlpool akr 420 ix návod

Kategorie odsavače par: zá. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


Závesný odsávač pár AKR 4IX v nerezovom vyhotovení, šírka cm. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Certifikované prodejny. Energetická třída Označení třídy energ.


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Stiahnuť návod WHIRLPOOL AKR 4IX. Varná deska Zobrazit manuál AKR 3IX.


S MALL kartou zľava € Už sa nepredáva Dostupnosť nie je známa. Jolly Tukový filtr Jolly DF 1. Whirlpool AKR 4WH bílý – český návod. Odsavač umožňuje nastavení tří stupňů výkonu. WHIRLPOOL AKR 7IX obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.


Todos los manuales de ManualsCat. Con el botón ‘Seleccionar un idioma’ puedes elegir el idioma en el que quieres consultar el manual. Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled kuchyňské linky a bude ladit s dalšími nerezovými spotřebiči ve vaší kuchyni, jeho šířka je cm. Je možné odsávanie do komína alebo recirkulácia.


Súčasťou spotrebiča je umývateľný tukový filter. Odsávacia rúra sa pripája vzadu hore. Uhlíkový filter na recirkuláciu si treba samostatne dokúpiť. Spotrebič sa vďaka svojmu.


Ovládanie odsávača je zabezpečené posuvným gombíkom. Dobrý den, objednala jsem si od Vás tento odsavač par, ale chybí v krabici tukový filtr přes to, že ho uvádíte ve výbavě. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Podskrinkové odsávače pár, digestory WHIRLPOOL. Domáce spotrebiče do kuchyne WHIRLPOOL.


Výsuvný odsávač pár AKR 4IX , šírka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения