pondělí 16. prosince 2019

Pískování zubů cena

Tato směs dopadá pod tlakem na povrch zubů a tím z nich odstraňuje pigmenty. Pigmenty ulpívají na povrch zubů s kávy, čaje, potravy, tabáku a vytvářejí nevzhledné tmavé skvrny na zubech. Profesionální čištění zubů. Kč: Domácí bělení zubů (vč. gelu a bělících šablon) 3. Kč: Ordinační bělení zubů : 5. Kč: Vnitřní bělení zubů (zub) 2.

Vás, naše pacienty, tak pro nás, Váš stomatologický tým. Vážíme si toho, že jste se rozhodli pro péči o svůj chrup v našich ordinacích. Věřte nám, že se maximálně snažíme ve stanoveném časovém limitu provést plánovaný výkon ve Vašich ústech. Během pískování dochází k jemnému otryskávání povrchu zubů proudem vody, vzduchu a jemných částic, které odstraňují usazeniny z hladkých částí zubu, ale i ze zubních jamek, rýh a špatně dostupných mezizubních prostor. Díky pískování zubů budou vaše zuby znovu hladké a bílé.


Ceník zubního ošetření v zubní ordinaci IBC - ceny za stomatologické ošetření, implantáty ceník, fazety, můstky, korunky, zubní keramické inlaye, onlaye, dentální hygiena, cena bělení zubů. Pískování zubů - AirFlow. Princip pískování je založen na jemném otryskávání povrchu zubů proudem tlakové vody se směsí.


První přístroje byly velké a hlučné, při ošetření vznikal velký nepořádek a bylo možné je používat pouze supragingiválně.

Bylo běžné, že si pacienti stěžovali na nepříjemnou chuť a hrubost dostupných prášků a nepohodlí při ošetření. Od té doby však došlo ve. Není to dvakrát příjemné, ale nic strašného to taky není… Nijak zvlášť to zuby nevybělí, tedy pokud nejsou nějak extrémně znečištěné (káva, čaj, kouření), ale spíše jaksi očistí. Cena přípravných prácí (zakrývání otvorů, ochrana částí, které nesmějí být pískem zasaženy popřípadě odmaštění) je stanovena většinou individuálně a to zejména podle objemu práce, časové náročnosti a použitého technologického postupu, včetně i nutnosti dalších úprav a příprav pro finální. Kč (sleva -5Kč pro naše klienty) Kompletní dentální hygiena cca hod.


Běžným čištěním zubů se těchto skvrn jen těžko zbavíme, proto je metoda pískování zubů (AirFlow) velice vhodná pro každého, kdo chce zodpovědně dbát o vzhled a zdraví svého chrupu. Ceny za pískování zubů jsou dnes již velmi přijatelné a dostupné každému. Cenu nejen AirFlow, ale i ostatních zákroků dentální. Po pískování následuje vždy ošetření povrchu skloviny fluoridovým preparátem.


Ceny zubní kliniky za dentální hygienu, ošetření vašich zubů , umístění zubních korunek. AIR-FLOW je součástí pravidelných tzv. Celý proces pískování je naprosto bezbolestný, v naší ordinaci navíc používáme také speciální přístroj pro pískování citlivých zubu. Připravujeme výrobky pro finální úpravu. Metalizace, jinak nazývána také šopování nebo žárové zinkování, zabraňuje průniku vlhkosti a kyslí.


Bělení zubů se stává čím dál populárnější. Nechtěné skvrny od jídla a pití z Vašich zubů účinně odstraní bělicí pasty nebo bělicí pudry. Pro vybělení Vašich zubů můžete ale použít také bělidla v podobě domácích bělicích setů a bělicích per.


AirFlow) - 50- Kč Vysokotlaké pískování přístojem k odstranění pigmentace a bakteriálních zbytků.

Například bílé fotokompozitní výplně do všech zubů u dospělých pacientů, zubní implantáty a další výkony nejsou hrazeny ze zdravotního pojištění. Na některé výrobky (například korunky nebo můstky) zdravotní pojišťovny přispívají a pacient tedy hradí doplatek mezi cenou kalkulovanou a cenou danou zdravotní. Výkon výrazně přesahující min. Kč : Air flow - „ pískování “ 6Kč (min.) metoda „air- flow“ zajistí vyčištění zubů od povrchových pigmentací. Speciální koncovka využívá sprej s jemným pískem, kterým jsou usazeniny z povrchu zubů odstraněny bez poškození zubní skloviny.


Vaše zuby budou znovu hladké a bílé. Mě pískování sama navrhla moje hygienistka, aby se ze zubů odstranily všechny pigmenty. Můžeš se na to zeptat a ona posoudí, jestli je pískování nutné a vhodné nebo ne. Je to docela obřa protože přitom to stříká všude okolo, takže jsme byly obě celé chráněné fólií a měly jsme ochranné brýle a po výkonu jsme byly celé kropenaté.


V praxi jsou ceny variabilní, záleží především na povrchu a manipulova- telnosti zakázky. U malých součástí se cena vypočítá za ks. Intezita vybělení záleží na propustnosti zubní skloviny, na barvě dentinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения