pondělí 23. prosince 2019

Mravenci v gelu

Mravenci v gelu a mořský ráj ve skle. V úzkém skleněném akváriu naplněném modrým gelem pochodují mravenci. Pozvolna vykusují průhledné bílé cestičky. Gel je jedlý, v podstatě jde o obarvený agar obohacený o několik dalších živin, a tak ho požírají.


Je rovněž antiseptický a fungicidní, takže se v něm neuchytí.

Chycená mravenčí královna do antquaria a její nově narození pomocníci. Nádoba pro maravence v gelu je vyrobená z průhledného gelu. Relaxujte pozorováním činnosti živých mravenců v gelu.


This video is unavailable. Jinak zkonzumují vše, velkou pochoutku pro ně představuje maso – syrové i zpracované, živí se i krví. V gelu vytvoříte pár otvorů, chyťte pár mravenců ( přibližně ) a vhoďte dovnitř. Uzavřete kryt a pozorujte jak mravenci vytvářejí originální strukturu chodeb v gelu.


Antquarium vydrží přiblžně měsíců.

Vynikající pro domácí pozorování. Jak dokáže mravenec najít cestu k cíli (mšicím). Dotýkající se větvička broskvoně s ostružinou a po ní si mravenci našli cestu na broskvoň za mšicemi, protože kmen je natřen lepem.


Samotný mravenec dlouho nepřežije, musí mít celou kolonii se všemi typy jedinců. Jediná výjimka je zakládání nového mraveniště po rojení a to není tento případ. Tito mravenci jsou zakoupení přímo za tím účelem, že vykousají zoufale pár chodeb (kdoví jestli) a pak pochcípají.


Dům mravenců je vyplněn průhledným výživným a netoxickým gelem podobným želatině. Gel poskytuje mravencům domov i stravu, během svého 3–měsíčního života zkonzumují mravenci pouze přibližně gelu , takže pak můžete přidat na farmu. Nahlédněte co se děje v mraveništi a sledujte mravence v akci. Prostředí podobné želatině, vyrobené z výživného netoxického gelu bylo vyvinuto pro NASA ke studiu ve vesmíru.


Jestli máte královnu a chtěli by jste jí dát to tohoto gelu , tak to taky není nejvhodnější volba. Gel je náchylný na plísně a časem se začne kazit. Ačkoli slouží také jako potrava tak není úplně vhodný. A také kladení vajíček a vývoj mravenců je závislý na různé vlhkosti. Milují sladkou chuť, a tak je přitahuje zejména cukřenka, špatně uzavřená láhev s medem, cukr v papírovém sáčku, sladké sirupy a tak dále.


Chytněte si Ferdu mravence na louce a sledujte, jak úžasný život žije.

O životě mravenců bylo natočeno už několik stovek, možná i tisíců filmů, které byli opravdu zábavné a zároveň poučné! V případě výskytu mravenců faraonů je ale vzhledem k tomu, že se jedná o hmyz, který je znám svou migrací, potřebné provést dezinsekční zásah v celém objektu (ve všech bytech v domě). U ostatních druhů mravenců postačí aplikace požerového gelu jen v místech, kde se mravenci vyskytli. A protože se jedná o požerovou. Přidejte odkaz do našeho katalogu stránek a zlepšete si návštěvnost stránek a získejte nové návštěvníky.


Nepožadujeme zpětný odkaz ani Vás to nic nestojí - dejte o sobě na Internetu vědět ještě dnes. Proto když Vám chodí na sirup do kuchyně, tak si vaší krabičky ani nevšimnou. Jiné je to u různých sprejů na mravence. A pokud je to falešná faleš, pak se bohužel brzy rozloučíte s nenáročným hmyzem, v takových podmínkách nebudete schopni žít dlouho.


Kromě gelu budete potřebovat zásobník a hůlku, s níž budete dělat otvory v gelovité hmotě. A samozřejmě i obyvatelé tohoto tajemného a. Gel pro akvárium lze zakoupit v obchodě v Prazeale je zajímavější udělat to sami. Měli byste vědět, že taková výplň pro mraveniště není jen stanoviště, ale i jídlo.


Jakmile vytvoříte malou díru v gelu a vložte do něj mravence, okamžitě začnou jíst své pohyby a budovat tunely. Opět mravenci žijící na gelové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения