pátek 20. prosince 2019

Zátky na víno

Zátky na víno

Nabízíme kvalitní zátky na víno a na šampaňské v elegantním i originálnějším provedení. Všechny zátky jsou široké mm, aby spolehlivě utěsnili každou láhev vína. Dárková sada otvíráku a zátky na víno Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína, balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína.


Jsou zde například i speciální zátky na lahve se šampaňským, praktické zátky s otvírákem na víno , ale také třeba i vytahovače korků z lahve. Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Nesnášíte uniknutí aroma a chuti z vína?


Máme pro Vás řešení užitečné a zároveň elegantní. Zátka na víno zanechá víno nedotčené. Druh dřeva Ořech Dub Buk Švestka Jasan Javor Akát Hruška Třešeň Jabloň Višeň. Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno , pivo nebo džus. Vzhľadom na súčasnú situáciu dočasne rušíme možnosť osobných odberov objednaného tovaru.


Zátky na víno

Za tovar Vám odporúčame zaplatiť vopre no ak preferujete platbu na dobierku je vhodné použiť platbu kartou kuriérovi. Kvasné zátky a těsnění pro kvasné nádoby, bečky a demižóny. Vybírejte z rozsáhlé nabídky uzávěrů lahví na vína. V nabídce najdete designové zátky na víno i uzávěry na sekty.


Vinařské potřeby skladem! Využijte čtvrteční dopravu ZDRAMA! Hezký památeční dáreček pro tatínka nevěsty či ženicha.


CZ zahrnuje širokou nabídku špuntů, zátek a pumpiček k lahvím na víno. Vhodné do domácností , barů, diskoték a hotelů. Kulaté uzávěry jsou opět dobrou alternativou skleněných uzávěrů. Korkové koule můžete použít k vytvoření originálního přívěšku na klíče.


Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia. Naše elegantní a univerzální zátky utěsní nedopité víno , a tím zabrání jeho oxidaci. Jdete na narozeniny a nechcete nést pouze láhev vína?


Stylová zátka na víno změní Váš dárek na dlouhodobý! Aerátor na víno Exclusive PERFEGI EA008. Zátky a špunty na láhev, E- VINO. Umělé zátky doporučujeme pro vína se spotřebou do dvou let. Výhoda syntetické zátky - po určitou dobu udržuje svěžest a ovocnost nalahvovaných mladých vín.


Do jednoho roku si víno udržuje své vlastnosti z doby lahvování, výrazně je nemění jako v případě korku. Otvíráky na víno , nejlépe v krabičkách s dalším příslušenstvím, neváhejte využít jako vkusné i praktické dárky , které vždy potěší! Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Zátky na víno

Kvasné nádoby, kvasné zátky , odměrné nádoby, odměrné válce, lihoměry, teploměry, hustoměry a vínoměry. Filtry, filtrační papíry, filtrační zařízení, aktivní uhlí pro čistění nežádoucích chutí a vůní alkoholu, usazenin ve vínu nebo domácím ovocném cideru. Stáčecí hadice na lepší manipulaci s pálenkami, vínem nebo pivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения