čtvrtek 26. prosince 2019

Victorinox rescue tool recenze

S nožem nemám ještě skušenosti,ale na první pohled a podle různých článků a recenzí vypadá velmi dobře. Určitě bych ho doporučil. Je tato recenze užitečná? The Rescue tool is designed to be easily seen in dark or smokey situations - hence the bright yellow scales and the poster red and yellow sheath.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Es ist sowohl im öffentlich rechtlic. Houdini Pro Rescue Tool by Benchmade:.


This feature is not available right now. Please try again later. Klíčové funkce tohoto nového kapesního nástroje lze ve vteřině otevřít a ihned použít. Victorinox AG 577views.


Všechny části byly podrobeny přísným testům, především hrot pro rozbití okna a pilka na řezání tříštivého skla. Díky zaoblené čepeli na. Damage caused by normal wear and tear, misuse or abuse are not covered by this guarantee.


Viele Funktionen auf kleinem Raum. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Für alle die Grosses bewirken! Jetzt Ihr SwissTool bestellen! Free Shipping Available.


These tools also make it easy for any person trapped inside the. However, it is just as valuable to the average person, as it can be used to remove yourself from a sinking or smoke-filled car in an emergency, or to rescue someone else. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Nabízí řezák na pásy, rozbíječ oken a speciální nůž, který je schopen řezat přední sklo u aut (podívejte se na video). Každý nástroj je navržen speciálně pro použití pravákem i levákem. Veškeré informace o produktu. Having easy access to the knife while hiking gave a sense of security, especially when there was a lot of bear activity before hibernation in Colorado.


This tool is best suited for day hiking and car camping. Read honest and unbiased product reviews from our users. S velkou vůlí čepele a nesmyslně otočenou pojistkou.


Jako běžné EDC se však rozhodně nehodí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. What are your thoughts on the Dual Pro as a rescue knife ? It allows normal EDC use ( Law allowing ) but with added Rescue features.


The curved locking serrated blade was a long time coming but is a most welcome addition and is what. Hrot pro rozbití okna a pilku na řezání tříštivého skla je možno použít samostatně a jsou snadno vyměnitelné. Tento nůž byl vyvinut ve spolupráci s bezpečnostními a záchranářskými složkami během pětiletého projektu. Funkce: velká čepel s pojistkou s očkem pro rychlé otvírání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения